A Trónok harca állapotos sztárja karanténba vonult - A koronavírus miatt ezek a hírességek otthon maradnak
Számos világsztár vonult karanténba a koronavírus miatt.

sophie turner cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus egyre jobban terjed világszerte, több ismert ember is megfertőződött a betegséggel, például Tom Hanks és felesége, Rita Wilson vagy éppen Sophie Trudeau, a kanadai first lady. Sorra halasztják el a koncerteket és filmforgatásokat világszerte, a Halálos iramban-filmek legújabb részének premierje például egy egész évet csúszik, míg a James Bond legújabb részének bemutatóját tavaszról áttűzték őszre. A járvány megállítása érdekében egyre több híresség mond véleményt a kialakult helyzetről a közösségi oldalán, és vállalja fel, hogy ő bizony otthon marad.

Sophie Turner és férje is karanténba vonult

A Trónok harca színésznője, Sophie Turner érthető módon nem szeretne megbetegedni, hiszen első gyermekét várja férjével, Joe Jonasszal. A sztár kitette Instagram-sztorijába egy közös szelfijüket, amin mind a ketten védőmaszkot viseltek, illetve egy olyan fotót is posztolt, amin egy nagy űrhajót raktak ki legóból, a kép fölé pedig azt írta, hogy karanténban vannak.

Azt nem írta, hogy pontosan mennyi időre, de mivel a vírus lappangási ideje két hétig is eltarthat, így valószínűleg ők is ennyi ideig tartózkodnak majd Los Angeles-i otthonukban.

Nem a színésznő és zenész férje az egyetlenek, akik a világjárvány miatt kényszerpihenőre mentek. Képes összeállításunkban megnézheted, mely világsztárok vállalták, hogy önkéntes karanténba vonulnak a vírus miatt.

Ezt is szeretjük