A koronavírussal fertőzött Tom Hanks és felesége együtt szelfiztek - Ilyen most az állapotuk
Tom Hanks és felesége bejelentkeztek Instagramon.

tom hanks és rita wilson cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Hanks szerda este közölte a hírt Instagram-oldalán, hogy ő és felesége, Rita Wilson is elkapták a koronavírust.

A sztár éppen a legújabb filmjét forgatta Ausztráliában, ám egy nap a kedvesével azt tapasztalták, hogy kicsit fáradtak, olyan érzésük volt, mintha megfáztak volna, és egy pár helyen fájtak az ízületeik. Ritát néha rázta a hideg. Mind a ketten lázasak voltak, így csináltattak egy koronavírustesztet, ami pozitív lett.

Így fest most Tom Hanks és felesége

A színész és felesége minden egészségügyi protokollt betartanak jelenleg, elkülönítették őket, így más emberekre nincsenek veszéllyel. Ígérte, hogy rendszeresen hírt ad kettőjük állapotáról, legutóbb egy közös szelfijüket is kiposztolta a közösségi oldalára.

A posztban köszönetet mondott azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik gondjukat viselik. Ismét megerősítette, hogy továbbra is elkülönítve vannak, hiszen egyes embereknél nagyon komoly tüneteket produkál a betegség.

- Napról napra küzdünk meg a problémákkal. Ha követjük a szakértők utasításait, ezekkel megkönnyítjük a dolgunkat, és vigyázunk magunkra, illetve egymásra, nincs igazam? Ne feledd, hogy a jelenlegi események ellenére sincs sírás a baseballban - fogalmazta a sztár.

Az utolsó mondatában szerepelt a "nincs sírás a baseballban" kifejezés, ami a Micsoda csapat! című filmje után vált szállóigévé. Hanks így szerette volna közölni rajongóival, hogy feleségével erősek és kitartóak, és nem estek kétségbe amiatt, mert elkapták a vírust.

A vörös szőnyegen mindig imádni valóak

Tom Hanks és Rita Wilson számtalan gálára kap meghívást, amelyeken örömmel részt is vesznek. Igazi álompárként viselkednek, a januári SAG Awardson is imádni valóak voltak.

Ezt is szeretjük