Kobe Bryantet és 13 éves lányát gyászolja a sztárvilág - Kilencen haltak meg a helikopter-balesetben
Kobe Bryantről a vasárnap esti Grammy-gálán is megemlékeztek.

kobe bryant

Vasárnap este az egész világot megrázta Kobe Bryant tragikus halálának híre. A világhírű kosárlabdázó helikopterrel tartott Thousand Oaksba egy kosáredzésre, ám a gép a kaliforniai Calabasas közelében lezuhant. Összesen kilencen haltak meg a balesetben, köztük volt a 41 éves legenda 13 esztendős lánya, Gianna is. 

Már folytatódnak a vizsgálatok, hogy pontosan mi okozhatta a balesetet, többen a rossz időjárási körülményeket okolják, ugyanis az LA Times megtudta a rendőrségi szóvivőtől, hogy olyan sűrű volt a köd aznap, hogy sem a seriffhivatal, sem a helyi rendőrség helikopterei nem kapták meg az engedélyt a felszállásra.

Így emlékeztek meg a sztárok Kobe Bryantről

A szomorú hír hallatán számtalan világsztár posztolt Instagramra, hogy meggyászolják a Lakers csapatának egyik legtehetségesebb játékosáról. Számos A-kategóriás színész, mint például Sylvester Stallone, Anne Hathaway vagy éppen Michael Douglas emlékezett meg róla. Utóbbi egy Kobe Bryant-idézetet posztolt, ami így szólt: "A legfontosabb dolog, hogy arra inspiráld az embereket, hogy bármit is akarnak csinálni, abban a dologban nagyszerűek tudnak lenni."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

RIP Kobe and Gianna Bryant. My deepest condolences to the Bryant family 💔

Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) által megosztott bejegyzés,

Julia Roberts egy szívszorító képet posztolt, amin a sportoló és elhunyt kislánya is még boldogan mosolyogtak együtt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💔💔

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés,

A világklasszis sportolókat is megrázta a hír, Lionel Messi például így fogalmazott: "Nem találom a szavakat. Sok erőt kívánok Kobe családjának és barátainak. Egy élmény volt veled a megismerkedés és az együtt töltött idő. Az igazi géniuszok közé tartoztál."

A vasárnap esti Grammy-gálán is megemlékeztek róla, ráadásul az eseményt a Staples Centerben tartották, ahol a kosárlabdázó egész karrierje alatt játszott. Alicia Keys, a show házigazdája beszédében elmondta, hogy a tragikus baleset áldozatai a lelkükben és a szívükben élnek tovább, illetve arra kért mindenkit, hogy gondoljanak rájuk, illetve a gyászoló családtagokra.

A gálán több elhangzott dalt is Kobe Bryant emlékére ajánlottak, Lizzo a Cuz I Love You-t, Alicia Keys és a Boyz II Men pedig a So Hard To Say Goodbye című dalt adta elő.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük