Kobe Bryant özvegye megtörte a csendet - Először szólalt meg a tragikus baleset óta
Kobe Bryant özvegye, Vanessa Bryant egy hosszú Instagram-posztban emlékezett meg elvesztett szeretteiről.

kobe-bryant-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot megdöbbentette Kobe Bryant tragikus halála. A világ egyik legtehetségesebb kosarasa vasárnap helikopterrel tartott Thousand Oaksba egy kosáredzésre, ám a gép a kaliforniai Calabasas közelében lezuhant. Összesen kilencen haltak meg, az áldozatok között volt a 41 éves sztár 13 éves lánya, Gianna, becenevén Gigi is.

A legnagyobb veszteséget az elmúlt napokban a sportoló szerettei szenvedték. Felesége, Vanessa egyedül maradt lányaival, a 17 éves Nataliával, a hároméves Biankával és a hét hónapos Caprival. Eddig a 37 éves édesanya nem szólalt meg a tragédiával kapcsolatban, azonban tegnap este megtörte a csöndet. 

Kobe Bryant özvegye szívszorító módon búcsúzott

Vanessa Bryant az Instagramon jelentkezett be, egy közös családi fotót posztolt, amihez egy szívszorító szöveget is fűzött.

- A lányaim és én szeretnénk megköszönni annak a több millió embernek, akik kifejezték részvétüket, támogatásukat és szeretetüket felénk ebben a rettenetes időszakban. Köszönjük az összes imádságot, mindenképp szükségünk van most ezekre - kezdte a gondolatait, majd így folytatta:

- Teljesen összetörtünk amiatt, hogy hirtelen elveszítettük az imádni való férjemet, Kobet, aki fantasztikus édesapa volt, és az én gyönyörű és kedves Giannámat, aki egy szerető, gondoskodó és csodálatos testvére volt Nataliának, Biankának és Caprinak. Azokat a családokat is nagyon sajnáljuk, akik elvesztették vasárnap a szeretteiket, osztozunk a gyászban.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nincsenek rá szavak, hogy mekkora fájdalmat érzünk ebben a pillanatban. Csak az nyugtat, hogy Kobe és Gigi mindketten tudták, hogy mennyire szerettük őket. Hihetetlenül áldottnak érezzük magunkat, hogy az életünk részei voltak, bárcsak örökké itt lehetnének velünk. Ők voltak a mi gyönyörű áldásaink, akiket túl hamar elvett tőlünk az élet.

Kiemelte, nem lesz egyszerű az újrakezdés a családja számára.

- Nem vagyok biztos abban, hogyan bírjuk ki mostantól, mert nélkülük elképzelhetetlen az életünk, de amikor reggel felkelünk, próbáljuk folytatni tovább, mert Kobe és Gigi fentről ragyog ránk azért, hogy megvilágítsák az utunkat. Olyan szintű végtelen szeretetet érzünk irántuk, amit még lemérni sem lehetne. Bárcsak megölelhetném, megpuszilhatnám és megáldhatnám őket, és itt maradnának velünk örökre.

Megható sorai végén ismét megköszönte az emberek támogatását, és megkérte, tartsák tiszteletben a magánéletüket. Hozzátette azt is, hogy létrehozták a MambaOnThree alapítványt, amivel azokat a családokat szeretnék segíteni, akik ebben a tragédiában elvesztették szeretteiket.

Michael Schumacher felesége gyönyörű nő

Képes összeállításunkban megnézheted Michael Schumacher és felesége, Corinna közös fotóit.

Ezt is szeretjük