Nagyon elszúrta a lánykérést a Trónok harca szívtiprója - Az esti műsorban vallotta be
Nem egészen úgy sikerült az eljegyzés, ahogyan azt Kit Harington eltervezte.

kit-harington-cover-1
beauty and style
Top olvasott cikkek

2017. szeptember 27-én a The Timesban adta hírül Kit Harington, hogy eljegyezte barátnőjét, Rose Leslie-t, akivel együtt szerepelt a Trónok harca című sorozatban. A hírt az egész világon kirobbanó örömmel fogadták az HBO fantasy sorozatának rajongói, Jon Snow megformálója azonban csak ma este árulta el a Jonathan Ross Show című műsorban, hogy a lánykérés nem egészen úgy sikerült, ahogyan azt eltervezte.

- Voltak terveim, hogy miként fogom csinálni, fénysorokkal akartam például feldíszíteni a fákat, meg a többi romantikus dolog, de mivel vidéken voltunk, és feküdtünk a gyönyörű éjjeli égbolt alatt, miközben lobogott a tábortűz, és fogyott a vörösbor, túl hamar lőttem el a patronomat - kezdte vicces vallomását Kit Harington, majd rögtön pontosított.

- Úgy értem, hogy másnap akartam megkérni Rose kezét a fényekkel feldíszített fák alatt, de a terveimmel ellentétben túl hamar tettem fel neki a kérdést - vallotta be a 30 éves sorozatsztár, aki kizártnak tartja, hogy Trónok harca-stílusú esküvőn mondja ki majd a boldogító igent vörös hajú szerelmének, akivel már 2012 óta alkot egy párt.

Ezt is szeretjük