Kiakasztó, hogy mire kényszerítették a Trónok harca 21 éves színésznőjét
Sophie Turner mindent kipakolt.

sophie-turner-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hetek és hónapok során egyre több színésznő rántotta le a leplet az álomgyár sötét oldaláról, amit csak azok ismernek igazán, akik a szórakoztatóiparban dolgoznak. Most éppen Sophie Turner tálalt ki, de kevesebb felháborító dolgot tudunk annál elképzelni, mint amit kendőzetlenül kipakolt.

- Gyakran előfordult velem, hogy amikor elvállaltam egy-egy munkát, a hollywoodi fejesek kerek-perec kijelentették, hogy fogyjak le, még akkor is, ha ennek semmi köze nem is volt a karakterhez. Ez egy nagyon elcseszett dolog - nyilatkozta a Porter magazinnak a közelmúltban, felháborodottsága pedig érthető.

Sophie Turnerről sok minden elmondható, de azt, hogy fogynia kellene, senki sem gondolhatja komolyan. A 21 éves angol színésznő testsúlya egyébként 64 kiló, a magassága pedig 175 centiméter, az alakjával pedig semmi gond sincs – sokak szerint éppen ő a Trónok harca egyik legszebb és legkülönlegesebb szereplője.

Sophie Turner egyébként 15 éves volt, amikor jelentkezett a Trónok harca szereplőválogatására, Sansa Stark szerepét pedig végül neki adták. Emellett olyan sikerfilmekben is láthattuk, mint az X-Men: Apokalipszis, melyben Jean Grey-t keltette életre. 

Ezt is szeretjük