A rég látott Kirstie Alley friss képeken - Felismered a 90-es évek imádott sztárját?
Így fest 68 évesen a romantikus komédiák koronázatlan királynője, Kirstie Alley.

Kirstie-Alley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kirstie Alley-t a világ minden táján ismerik és szeretik, azonban egy ideje nem mutatkozik sűrűn a nyilvánosság előtt.

A színésznőre leginkább barna hajjal, vakító kék szemmel emlékezünk. Mára azonban megváltozott, haját szőkére festette, és néhány korrekciós műtét nyomai is felfedezhetőek arcán.

Kirstie Alley így fest 68 évesen

Mindig is harcolt a kilókkal, 2019-ben az újságok hasábjain olvashattunk nagy fogyásáról, azonban alakját nem sikerült teljes mértékben megőriznie. Mára elengedte a gyötrelmes diétákat, és elfogadta nőies formáit.

Kirstie Alley
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

John Travoltával a filmtörténelem egyik legikonikusabb párját alkották, saját bevallása szerint nemcsak a mozivásznon, hanem a valóéletben is izzott köztük a levegő. Ha nem lett volna férjnél akkoriban, biztosan több lett volna köztük barátságnál.

Kirstie alley and john travolta
Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

A színésznő a kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárja volt, rengeteg mozisikerben feltűnt, olyanokban alakított emlékezeteset, mint a Star Trek második része vagy az Olsen ikrekkel közös filmje, a Kettőn áll a vásár. A közönség mégis leginkább a Nicsak, ki beszél!-filmekben szerette meg.

kirstie alley 2
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Az első rész forgatása alatt csak 38 éves volt, az azóta eltelt harminc évben jócskán megváltozott. Az amerikai sajtó előszeretettel cikkezett alakjáról, ezt megelégelvén a színésznő úgy döntött, hogy inkább saját maga enged bepillantást életébe a nagyérdeműnek. 2010-ben elindította valóságshow-ját, amely hazánkban Nicsak, ki hízott meg! címmel volt látható.

Ebben végigkövethettük diétás programját, de a mindennapi életét és annak nehézségeit is megmutatta, például, hogy milyen kihívásokkal jár két tinédzsert felnevelni egyedülálló anyaként.

John Travolta gyönyörű lánya

Egykori duci tinilányból gyönyörű nő lett Ella Blue, édesapja büszkén feszít közös képeiken.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük