Emlékszel még A kék lagúna szépségére? Az 54 éves Brooke Shields ennyit változott a film óta
A vakítóan kék szemű színésznő a szemünk előtt nőtt fel, így fest 54 évesen.

brooke-shields
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brooke Shields a ’80-as évek ünnepelt tinibálványa volt, a lányok őt tekintették példaképének, hihetetlen szépsége és karizmatikus kisugárzása hamar beindította karrierjét. Az 54 éves színésznő szépségén az idő nem csorbított. 

 A '80-as évek arcaként aposztrofált Brooke Shields már tizenévesen a divatszakma sztárjának minősült. Fiatal kora ellenére provokatív reklámokban szerepelt, mint például a Calvin Klein farmerreklámja. De első filmes szerepe is megbotránkoztató volt, olyan kislányt alakított, aki egy bordélyházban él. Ezek a bevállalós döntések juttatták el élete legemlékezetesebb szerepéhez, A kék lagúna Emmeline-jéhez. Ebben a filmben is sokat megmutatott magából, volt, hogy csak hosszú haja takarta meztelen testét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🎞 #MoMAFilmBenefit 📸: @gnpace

Brooke Shields (@brookeshields) által megosztott bejegyzés,

Majdnem negyven évvel később a színésznő még mindig gyönyörű, sőt azt állítja, még soha nem érezte ennyire jól magát a bőrében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

literally beach hair

Brooke Shields (@brookeshields) által megosztott bejegyzés,

- Ahogy öregszem, sokkal jobban érdekel, hogy jól érezzem magam a testemben, mint hogy jól nézzek ki. Ez volt az első fontos lépés, amit megtettem a magabiztosságomhoz vezető úton. Nagyon sokat edzek a mai napig, hogy formában tartsam magam, próbálok egészségesen enni, bár egy tequilás görbe estére sosem mondok nemet a csajokkal.

- Régebben ragaszkodtam hozzá, hogy ugyanúgy nézzek ki, mint 16 évesen, ez mára a múlté, a saját koromnak megfelelően szeretném erősnek és szexinek érezni magam - árulta el a máig gyönyörű színésznő a Build sorozat-interjúban.

Salma Hayek bikinis fotói

A mexikói származású színésznő szeptemberben ünnepelhette 53. születésnapját, ám sokan el sem hinnék az életkorát, mert annyira remek formában tartja magát. Bikinis fotói láttán még a huszonéves lányok is irigykedhetnek.

Ezt is szeretjük