Felismered Bobbyt a Dallasból? Friss fotókon a 70 éves Patrick Duffy
Patrick Duffy rengeteget változott a sorozat óta.

patrick-duffy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a Dallas a képernyőre került 1978-ban, a sorozat pillanatok alatt meghódította a nézők szívét. Magyarországon is nagy sikert aratott a 14 évadot megélt széria, melynek főszereplője Patrick Duffy volt, ő alakította Bobby Ewing karakterét.

A színész 29 esztendős volt az első évad indulásakor, nők milliói rajongtak érte, ugyanis fiatalon irtó jóképű és nagyon pozitív kisugárzású férfi volt. Az egyszer biztos, hogy nagyon rohan az idő, hiszen a sztár idén lett 70 éves, 2020 márciusában pedig a 71. születésnapját ünnepelheti.

Így néz ki napjainkban Patrick Duffy

A Dallast a mai napig vetítik hazánkban, a régi epizódokat jelenleg a Jocky TV-n láthatják a nézők. Emiatt Patrick Duffy a mai napig a hollófekete hajú Bobby Ewingként él sokak emlékezetében, egyes rajongók még mindig nem tudják megemészteni, hogy az imádott színész már a veterán hollywoodi csillagok közé sorolhatja magát. Haja őszbe borult, és ma már bajszot is hord.

Egy darabig még a haját is megnövesztette, de az elmúlt hónapokban újra a rövid fazon mellett tette le a voksát. Nem volt egyszerű az utóbbi pár év a legendás sztár számára, imádott felesége, Carlyn Rosser 2017 januárjában hunyta le örökre a szemeit, az asszonnyal 43 évig voltak házasok, kitartottak egymás mellett jóban és rosszban is. Szeretett nejéről októberben megható módon nyilatkozott a Closer Weekly bulvárlapnak.

- Hallom és látom őt. Pontosan tudom, mit várna el tőlem, én pedig ez alapján próbálom élni a mindennapjaimat. Most is úgy érzem, hogy nagyon közel áll hozzám, de borzasztóan hiányzik az érintése. A mai napig házas férfinak vallom magam - nyilatkozta.

Amikor neje 77 esztendősen elhunyt, fiai, a 45 éves Padraic és a 39 éves Conor sokat segítették őt, hogy könnyebben feldolgozza a történteket.

A mai napig forgat, idén novemberben két karácsonyi tévéfilmje is megjelent, az egyik a The Mistletoe Secret, a másik pedig a Random Acts of Christmas címet kapta.

Így festenek ma a Dallas sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a Dallas legnépszerűbb sztárjai.

Ezt is szeretjük