Friss fotón a 102 éves Kirk Douglas - Unokája posztolta a szívmelengető fotót róla
Fiával, Michael Douglasszel pózol a képen a hollywoodi legenda.

kirk-douglas-michael-douglas-2019-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Douglas-família igazi hollywoodi színészóriásokból áll: a család feje, Kirk Douglast 2013-ben három jelölés után tiszteletbeli Oscarral jutalmazta az Akadémia. Michael Douglas a Tőzsdecápákért nyerte el a legjobb színésznek járó díjat, de még előtte a legjobb filmért is vitt haza Oscart: 1976-ban, a Száll a kakukk fészkére miatt.

Közös fotón Kirk Douglas és Michael Douglas

Michael Douglas felesége, Catherine Zeta-Jones szintén Oscar-díjas, ő a Chicago című musical miatt kapta meg. A fiatalabb generációból Cameron Douglas folytatta a színészi pályán, ám ő még egyelőre nem került az aranyszobor közelébe.

Kirk Douglas a régi hollywoodi legendák egyik legutolsó élő tagja, aki idén decemberben már a 103. születésnapját ünnepelheti. Bár az egészsége nagyon megromlott, még mindig igyekszik pallérozni az elméjét. Cameron Douglas legutóbb egy olyan fotót osztott meg, ahol édesapja, Michael éppen az okostelefon működését magyarázza idős édesapjának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tough act to follow #Love #Respect

Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) által megosztott bejegyzés,

A legidősebb Douglas igazán szerencsés férfi, ugyanis még a felesége mellette van, annak ellenére, hogy Anna áprilisban már 100 éves lesz. Persze, van ok arra, hogy fiatalnak érezzék magukat: 2017-ben megszületett a dédunokájuk, Lua Izzy, akivel igyekeznek még sok időt együtt tölteni.

Habár Michael Douglas és Cameron között nem mindig volt felhőtlen a viszony, a fiú a nagyapját mindig őszintén csodálta, számtalanszor hangoztatta, hogy ő a példaképe. Az általa posztolt kép alá is csak annyit írt: "Nehéz a nyomába lépni" - utalva arra, mekkora legendának tartja ő is Kirk Douglast.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük