Károlyék és Vilmosék sem jelentek meg Lilibet Diana keresztelőjén: pedig Harryék őket is meghívták

A királyi család legmagasabb rangú tagjai kihagyták Lilibet Diana hercegnő keresztelőjét.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné ma délután jelentették be egy közleményben, hogy március 3-án megkeresztelték kislányukat, Lilibet Diana hercegnőt.

Az eseményen körülbelül 20-30 ember vett részt, azonban a királyi család legmagasabb rangú tagjai, azaz Károly király, Kamilla királyné, Vilmos herceg és Katalin hercegné nem voltak ott a Los Angeles-i ceremónián.

A királyi család Lilibet Diana keresztelőjén

A házaspár egyik bizalmasa, Omid Scobie árulta el, hogy Harry és Meghan természetesen a herceg szeretteit is meghívták a ceremóniára, írta meg a Daily Mail.

Harry hiába küldött meghívót az apjának és testvérének.
Harry hiába küldött meghívót az apjának és testvérének.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Azonban nem jelentek meg az eseményen, az nem derült ki, hogy miért nem, de valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy Károlyéknak és Vilmoséknak is szigorúan be vannak osztva a mindennapjaik már hónapokkal előre. Nem biztos, hogy belefért volna az idejükbe, hogy kirepüljenek Los Angelesbe, majd vissza Londonba.

Az nem derült ki, hogy a királyi család tagok közül mások részt vettek-e a keresztelőn, vagy sem. Meghan édesanyja, Doria Ragland ki nem hagyta volna az eseményt. A kislány keresztapja Tyler Perry lett, aki nagyon jó barátságot ápol a hercegi párral, a keresztanya nevére nem derült fény.

Fülöp herceg szerelme Erzsébet királynő előtt

Mutatjuk, ki volt Fülöp herceg nagy szerelme Erzsébet királynő előtt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük