Elárulták a baba nemét! Most már tudjuk, hogy lánya vagy fia lesz-e Kim Kardashiannak
Az Instagram-oldalán árulta el második gyermeke nemét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kanye West 34 éves felesége, Kim Kardashian június elején árulta el, hogy második gyermekükkel várandós. Akkor már három hónapos terhes volt.

A házaspárnak már van egy kislánya, North West, aki június 15-én ünnepelte második születésnapját, méghozzá Disneylandben.

A rajongók már hosszú ideje vitáznak azon, hogy vajon lánya vagy fia fog-e születni a párnak, a legtöbben kisfiúra tippeltek.

Tegnap este végre kiderült, hogy kiknek lett igazuk, apák napja alkalmából ugyanis Kim Kardashian megosztott egy fotót az Instagram-oldalán, amelyen Kanye West éppen mesét olvas kislányuknak, majd néhány sort is írt mellé, amiben elárulta kisebbik gyerekük nemét.

- Csodálatos pillanatok ezek, amikor veled utazunk a turnédon, ezért élek. Nagyon jó apukája vagy North-nak, és nagyon jó apukája leszel az új kisfiunknak is - írta meghatottan Kim Kardashian.

A párnak tehát ezúttal fia fog születni, North-nak kisöccse lesz. Azt még nem tudni, hogy fogják hívni, de sokan hiszik, hogy a South lesz a befutó. Kim és Kanye ezt egyébként tagadják.

Ezt is szeretjük