Saját műsorában árulta el, hogy terhes! A csinos sztár megküzdött a babáért
Kim Kardashian és Kanye West második gyermeküket várják.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 34 éves valóságshowsztár, Kim Kardashian 2013. június 15-én adott életet első gyermekének, North Westnek.

Férjével, Kanye Westtel tavaly március óta szerettek volna összehozni egy kistestvért a lányuknak, de valahogy nem akart sikerülni.

Második gyerekével terhes

A gömbölyded idomairól híres sztár tavaly karácsonykor árulta el családjának és ezzel az egész világnak -  hiszen éppen adásban voltak a K, mint Kardashian című műsorral -, hogy már kilenc hónapja próbálkoznak a második babával, de sikertelenül.

Kim akkor azt mondta, annyira tanácstalanok, hogy elmentek egy meddőségi klinikára is, ahol három különböző specialista foglalkozott velük.

Mint kiderült, kislányuk, North West igazi csodagyerek, mert az orvosok megállapították, hogy a csinos sztárnak nem, vagy csak nagyon nehezen lehet gyermeke.

A házaspár azt remélte, ha már egyszer sikerült, talán másodjára könnyebb lesz, de a nőgyógyászok elmondták, erre kicsi az esély.

Most azonban úgy tűnik, Kim és Kanye ismét szülői örömök elé néznek, a sztár műsorának tegnap esti epizódjában elárulta, megérkeztek a legutóbbi vizsgálatainak eredményei, amelyek alapján terhes második babájával.

Azt egyelőre nem tudni, hogy hányadik hónapban jár Kim, ahogy azt sem, hogy a beültetésnek vagy a klasszikus módszernek köszönhető-e a gyermekáldás.

Ezt is szeretjük