Dúl a szerelem! 6 hónap után eljegyezte kedvese az ismert tévésztárt
Rózsaszirmok és gyémántgyűrű, Kim Kardashian álma valóra vált, sportoló párja nem aprózta el a lánykérést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kris Humphries bizony nem várt sokáig az eljegyzéssel, ugyanis hat hónap párkapcsolat után megkérte imádott barátnője, Kim Kardashian kezét!

A hírt a People-nek hivatalosan is megerősítették, a nekik adott exkluzív interjúban pedig a lánykérés összes romantikus részletét megosztotta a közvéleménnyel a 30 éves amerikai celebmaca.

Valóra váltotta barátnője álmát

A 26 éves amerikai kosárlabdázó a beszámolók szerint valóra váltotta szerelme álmát, hiszen úgy nem sokan kérik meg párjuk kezét, ahogyan ő kérte meg a házi szexvideójáról és valóságshow-járól elhíresült barátnője kezét.

A New Jersey Nets jóképű játékosa semmit sem bízott a véletlenre: május 18-án Beverly Hills-i otthonában várta kedvesét a hálószobában, a földön rózsaszirmokkal, és letérdelve egyetlen kérdést tett fel: Hozzám jössz feleségül?

- Egyáltalán nem számítottam erre. Teljesen ledöbbentem. Sosem gondoltam, hogy mindez otthon történik majd, és még most sem fogtam fel igazán - adott hangot örömének Kim Kardashian.

Gyémántgyűrűt húzott az ujjára

A sportoló a pénzt sem sajnálta, ugyanis egy egyedi tervezésű, 20,5 karátos Lorraine Schwartz gyémántgyűrűt húzott kedvese ujjára, miután az torkában dobogó szívvel igent mondott neki.

- Mindig is azt szerettem volna, hogy nagy legyen az eljegyzési gyűrű - nyilatkozta a kosaras, aki barátnője édesanyja, Kris Jenner segítségét is igénybe vette, az este folyamán pedig szűk körben ünnepelték meg az örömteli eseményt.

- Kris tényleg nem akart nagy ünneplést, de azért viccesen megemlítette anyukámnak, hogy nagyon örülne, ha lennének törpelovak. Este a buliban aztán édesanyám hozott két csillogó törpelovat, csak nekünk! Hihetetlen volt! - mesélte Kim Kardashian.

Ezt is szeretjük