Életveszélybe került! A rendőrök mentették meg az Amerikai pite sztárját
Részletek!
Eddie Kaye Thomast megtámadta randipartnere.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eddie Kaye Thomas, az Amerikai Pitéből Finch néven ismert színész komoly bajba került, amikor a 31 éves randipartnere késsel támadt rá az este végén.

A pár egy kellemes estét töltött el az egyik előkelő étteremben, majd a randit a színész házában folytatták, nem éppen a szokványos módon.

A támadás

Amint beértek a házba, a lány furcsán kezdett viselkedni, nem akart leülni, és a táskáját is gyanúsan magánál tartotta. Miután a színész többször kérte, hogy helyezze magát kényelembe, a lány ideges lett, és hirtelen egy kést rántott elő, majd fenyegetni kezdte a 33 éves sztárt.

A színész, ahogy felmérte a helyzetet, rögtön tudta, hogy a lánynak komolyak a szándékai, és nem egy bizarr tréfáról van szó. Kiszaladt a házból, majd tárcsázta a 911-et, az amerikai segélyhívó számot.

A rendőröknek beletelt pár órába, mire rávették a támadót, hogy hagyja el az épületet, ugyanis kiérkezésükig a lány elbarikádozta magát a színész házában, magára zárva az ajtót.

Többszörös visszaeső

Miután a 31 éves nő kijött a házból, letartóztatták vandalizmus és fegyverrel való halálos fenyegetés vádjával.

Később az is kiderült, hogy a támadót Roxanna Bearnek hívják, és az elmúlt hónapokban már többször követett el bűncselekményt.

Februárban többször is őrizetbe vették. Egyik alkalommal ittasan kóválygott egy forgalmas úton, majd pár nappal később egy Beverly Hills-i hotelben randalírozott, és az őrök többszöri felszólítására sem távozott. Az incidens után három napot töltött az őrsön, ennek ellenére a színész házában történtek alapján, úgy látszik, nem tanult a leckéből, és folytatta ámokfutását.

Ezt is szeretjük