Kerry Katona a felére fogyott - Elképesztő előtte-utána fotók
Néhány hónap alatt rengeteget fogyott az Atomic Kitten volt énekesnője.

kerry-katona-fogyas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kerry Katonát az Atomic Kitten együttesből ismerhetjük: ő volt a trió mosolygós, szőke énekesnője. A 39 éves énekesnő évtizedek óta küzd a plusz kilóival, és folyton a jojó-effektus áldozatául esik: amint lefogy, néhány hónapon belül visszahízza a leadott kilókat.

Rengeteget fogyott az elmúlt hónapokban

Az énekesnő legutóbbi fotója nagyon meglepte a rajongókat, kiderült ugyanis, hogy az elmúlt néhány hónapban szinte a felére fogyott. Legelőnytelenebb fotójával összehasonlítva mutatta meg a változást: a zsírpárnákat darázsderékra cserélte az új képe tanulsága szerint. A posztja szerint egy fogyasztó programot kínáló cégnek köszönheti az átalakulást.

- Nagyon örülök, hogy a Skinny Revolution UK-nak köszönhetően lefogytam, és visszanyertem az önbizalmamat. Végre jól érzem magam a bőrömben! Ha nem tudod leadni azokat a plusz kilókat, szívből ajánlom őket - írta a posztjában.

Természetesen a vállalat is örömmel posztolt egy előtte-utána fotót Kerry Katonáról:

- Hétfői motiváció: Kerry Katonából ilyen dögös anyuka lett, pedig csak rövid ideje kezdett bele a programunkba. Kerry az állítása szerint végre visszanyerte az önbizalmát - gyönyörű lett, igazi királynő!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük