Hatalmas pocakkal is megejtően bájos Kendra Wilkinson
A nyuszilány élvezi a várandósságot, ám azt elmondta, hogy megnövekedett mellei most már nagyon zavarják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kendra Wilkinson meglehetősen sűrű évet tudhat a háta mögött: szakított Hugh Hefnerrel, kiköltözött a Playboy-villából, randizni kezdett Hank Baskett sportolóval, teherbe esett tőle, majd össze is házasodtak. Mindemellett útjára indította saját valóságshow-ját Kendra címmel, aztán Los Angeles-ből áttette székhelyét Philadelphiába, ahol boldogan éli a várandós kismamák életét.


A világhírű nyuszilány 2009. június 10-én jelentette be hivatalosan, hogy gyermeket vár Baskett-től, akinek keresztapja a Playboy-birodalom ura, Hugh Hefner lesz. A pár június 27-én kelt egybe a Playboy-villában, az esküvőjükön készült fotókért pedig 120 ezer dollárt fizetett a US Weekly magazin.

Mintegy 20 kilóval lett nehezebb

A 24 éves amerikai playmate egyre növekvő pocakjával is elbűvölően fest, és sugárzik a boldogságtól minden róla készült fényképen. Az elmúlt hónapokban közel húsz kilót szedett fel, ám saját bevallása szerint nem ez zavarja igazán:

- Szeretném, ha a melleim nem nőnének tovább, hiszen már így is hatalmasak. Tisztában vagyok vele, hogy a szoptatás után majd összezsugorodnak, de ha mégsem, elképzelhető, hogy plasztikai úton kell csökkenti a méretüket – nyilatkozta a szőke híresség.

Férje új csapathoz igazolt

Ám hiába a családi boldogság, ugyanis a közelmúltban aggasztó akadály gördült házaséletük elé. Férjével váratlanul szerződést bontott csapata, a Philadelphia Eagles. A legfrissebb hírek szerint azonban Baskettre lecsapott az Indianapolis Colts, akikkel az amerikai futballista már el is kezdett edzeni.

Ráadásul a csapattársak feleségei nagyon segítőkészek voltak Kendrával, többek között új nőgyógyászt ajánlottak neki. Jelenleg a sztárpár házat keres, ahol hosszabb időre letelepedhetnek.Aggodalomra tehát semmi okuk, hiszen Baskett sikeres sportoló, felesége tévéműsorát pedig közel hárommillió tengerentúli néző követi nyomon.
Ezt is szeretjük