3 hónappal szülés után újra karcsú Kendra Wilkinson
Kendra Wilkinson tavaly decemberben adott életet első gyermekének, de még legalább hármat szeretne.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kendra Wilkinson 2009. december 11-én adott életet első gyermekének, aki a Hank Baskett IV nevet kapta büszke szüleitől. A 24 éves amerikai nyuszilány és férje, Hank Baskett tavaly júniusban jelentették be az örömhírt, miszerint a szőke modell gyermeket vár. A kicsit császármetszéssel segítették a világra, Kendra pedig saját elmondása szerint remekül érzi magát a bőrében.

- Ez a legjobb dolog, ami velem történhetett. Biztos vagyok benne, ha még tíz évet vártam volna a szüléssel, most sokkal rosszabb állapotban lennék. Jelenleg úgy érzem magam, mint Supermum. Ha egy babakocsit kell levinni a lépcsőn, megoldom egyedül. Fiatal vagyok és erős – osztotta meg örömét a Jacksonville Observerrel.

Néhány héttel a szülés után máris csúcsformában

Hugh Hefner egykori barátnője azért azt sem titkolta el, hogy szülés utáni depresszióban szenvedett. Ez azonban már nem látszik meg rajta, amikor ugyanis kedvesével Valentin-napon megjelent Las Vegasban, a Sugar Factory megnyitóján, Kendra újra csúcsformában ragyogott a vörös szőnyegen.

Holott alig telt két hónap a szülés után, Wilkinson pedig - aki időközben hivatalosan is felvette férje családnevét - szemrebbenés nélkül szopogatott el egy nyalókát. Ezt meg is engedhette magának, alakján ugyanis nyoma sem volt a nem sokkal korábbi terhességnek. Saját elmondása annyira beleszeretett az anyaságba, hogy nem akar egyetlen baba után megállni.

Négy gyereket szeretne

- Egyértelműen szeretnénk még egy gyermeket, hogy közel legyenek egymáshoz korban. Az igazat megvallva négyet szeretnénk, de tudod, egyszerre csak egy lépésre koncentrálunk. Most a kis Hank az első, aztán meglátjuk, hogyan, mikor és merre tovább – nyilatkozta a playmate az OK! magazinnak.

Ami pedig a Kendra című valóságshowját illeti, a világhírű nyuszilány a széria második évadának egyik epizódjában felvállalta szülés utáni testét.

Megmutatta a kameráknak terhességi csíkjait, amit a sztáranyukák többsége inkább rejtegetni szokott.
Ezt is szeretjük