Smink nélkül sápadt átlagnő a terhes Kendra Wilkinson
Hefner exbarátnője elmondta, hogy várandósan kifejezetten kívánja a szexet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kendra Wilkinsont a közelmúltban örökítette meg valamelyik paparazzo, de nem éppen úgy, ahogy azt megszokhattuk.


A világhírű nyuszilány ugyanis kényelmes otthoni öltözetben - szürke melegítőnadrágban és egyszerű piros felsőben - hagyta el lakhelyét, így aztán megjelenése a legkevésbé sem vallott szupersztárra.

Arról nem is beszélve, hogy a 24 éves Wilkinson indulás előtt nem sminkelt - átlagos hétköznapi arcát látva pedig nehéz elhinni, hogy képes volt elcsavarni Hugh Hefner fejét.

Pedig így igaz, a playmate 2004 és 2009 között Hefner egyik hivatalos barátnője volt, ám idén úgy döntött, hogy kiköltözik a Playboy-villából, és saját valóságshow-t indít Kendra címmel.

Először tagadta, hogy eljegyezték

Döntésében feltehetően nagy szerepet játszott, hogy 2008-ban új társra lelt Hank Baskett személyében, akivel éppen a közelmúltban bontotta fel szerződését csapata, a Philadelphia Eagles.

Az International Business Times számolt be először arról, hogy a pár eljegyezte egymást. Bár a playmate akkor ezt cáfolta, néhány héttel később már boldogan jelentette be az örömhírt.

120 ezer dollárba kerültek az esküvői képek

2009. június 10-én pedig közölte rajongóival, hogy első gyermekét várja, aki az előzetes információk szerint idén december végén születik majd meg.

Az esküvőre június 27-én került sor a Playboy-villában - a helyszínen készült fényképekért 120 ezer dollárt fizetett a US Weekly. Wilkinson szeptember elején barátnőivel is megünnepelte leendő anyaságát, és addig is boldogan várja a kisfiú megszületését, akinek Hugh Hefner lesz a keresztapja.

A playmate a RadarOnline-nak elmondta, hogy a terhesség kifejezetten növelte szexuális étvágyát. Babája nagyon szereti a countryzenét, ha pedig meg akarja nyugtatni az izgő-mozgó csöppséget, Mozartot és Beethovent hallgatnak együtt.

Ezt is szeretjük