Kendall és Kylie Jenner plasztika előtt és után: Kim Kardashian húgai jócskán átalakultak

Képeken Kendall és Kylie Jenner átalakulása.

kendall-és-kylie-jenner-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Kardashian-Jenner családot ma már senkinek sem kell bemutatni, 2007-ben pillanatok alatt berobbantak a köztudatba a Keeping up with the Kardashians című valóságshow szereplőiként. A reality húsz évadon keresztül volt Amerika kedvenc szórakoztató műsora. A 2021-es fináléra sokan tökélyre fejlesztették, hogyan utánozzák le a lányok beszédstílusát és öltözködését. 

Kendall és Kylie Jenner a plasztika előtt és után

Kim, Kourtney és Kloé Kardashian, valamint féltestvéreik, Kendall és Kylie Jenner kapcsán a sikeren, divaton és csillogáson kívül van még valami, ami évek óta foglalkoztatja a rajongókat: látványos átalakulásaik mögött sokan plasztikai beavatkozásokat sejtenek. Különösen két utóbbi esetében merült fel sokszor, vajon sebészkésnek köszönhetik-e, hogy ennyire másképp festenek napjainkban, mint amikor először láttuk őket a képernyőn. 

A Kardashian lányok édesanyjának második házasságából született Kendall és Kylie Jenner mindössze 12 és tízesztendősek voltak, amikor megismerte őket a közönség. Így mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a drámai átváltozásuk hátterében nem elhanyagolható szerepet játszott a pubertás. Ám bármennyire sokat változtatott megjelenésükön, hogy kamaszokból felnőtt nőkké értek, a közönség váltig állítja, hogy nem csak a természetnek köszönhetik a vonásaikat, annak ellenére, hogy mindketten évekig tagadták, bármit is csináltattak volna az arcukon. Végül a fiatalabbik lánytestvér enyhült meg a témában, 2015-ben az Instagramon vallotta be, hogy hialuronsavas injekciós feltöltésnek köszönheti vastag ajkait. 

- Az emberek azt gondolják, hogy az egész testemet átszabattam, pedig ez nem így van. Félek a szikétől, sose tennék ilyet. Az ajakfeltöltést nem tagadom, de meg kellene érteniük, hogy egy jó smink és haj is rengeteget dob az ember külsején - ecsetelte a W Magazine 2019-es interjújában.

A 25 éves Kendall Jenner a mai napig tagadja, hogy bármilyen beavatkozáson átesett volna. Esetében a kommentelők az orrplasztika vádjával állnak elő időről időre, valamint húgához hasonlóan, nála is szájfeltöltést sejtenek.

Képes összeállításunkban végignézheted Kim Kardashian húgai, Kendall és Kylie Jenner látványos átalakulását.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük