Kelly Osbourne 38 kilót fogyott: duci sztárcsemetéből vérbeli bombázó lett
Kelly Osbourne látványosan átalakult az évek alatt.

kelly-osbourne-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Osbourne nevét akkor ismerte meg a világ, amikor családja reality show-ja, a The Osbournes elstartolt az MTV-n. A Black Sabbath legendás énekesének, Ozzy Osbourne-nak a lánya akkor még tinédzser volt, csupán 18 esztendős. Igazi lázadó egyéniség volt, gyakran jelent meg vadóc szettekben és feltűnő sminkekben. Akkoriban duci volt még, de a pluszkilóktól azóta sikeresen megszabadult.

Kelly Osbourne 38 kilót fogyott

A 36 éves Osbourne a vegán étkezés és a rendszeres sport mellett egy beavatkozásnak is köszönheti látványos átalakulását. Két évvel ezelőtt volt egy gyomorbypassműtétje, így összesen 38 kilótól szabadult meg. Bár egyesektől kapott ezért kritikákat, ám nem foglalkozik a fanyalgókkal, helyette bátran felvállalja, hogy átesett a beavatkozáson, és büszke is erre. A The Talk című műsorban arról mesélt, hogy a fogyása előtt sajnos többen kritizálták alakját. Több kiszemeltje duci teste miatt utasította vissza, a sors fintora, hogy ezen férfiak közül heten újra bepróbálkoztak nála, miután lefogyott.

- Olyanokat mondtak rám, hogy mennyire nagyszerű lány vagyok, de túl kövér. Valahogy visszatértek az életembe, de mindnek kiadtam az útját - mesélte.

Képes összeállításunkban megnézheted Kelly Osbourne látványos átalakulását.

Ezt is szeretjük