Rebel Wilson pink estélyiben találkozott a herceggel: a duci színésznő egyre csak fogy
Rebel Wilson nagyon elegáns volt a monacói herceg társaságában.

rebel wilson cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2010-es évek vígjátékaiban egyre gyakrabban bukkant fel Rebel Wilson, aki általában a vicces, duci karaktereket alakította. A színésznőt egyáltalán nem zavarta ez, sőt, a filmipar kedvéért akár hízott is még pár kilót azért, hogy megkapja az áhított szerepet. Sokáig több mint száz kilót mutatott alatta a mérleg, ám a 2019-es Macskák kedvéért megszabadult némi feleslegtől, így a 2019-es alkotásban már karcsúbban láthatták a rajongók. A 2020-as évet az egészség évének kiáltotta ki, és azt tűzte ki célul, hogy az év végére 75 kilóra fogy le.

Rebel Wilson pink estélyiben találkozott a monacói herceggel

A színésznő eddig remekül halad céljaival, friss fotóin karcsúbb, mint valaha. A múlt héten Monacóba utazott, hogy részt vegyen a Monte-Carlo Gálán, a jótékonysági eseményt a bolygónk megsegítése érdekében rendezte meg II. Albert herceg. Az esten mutatkozott először nyilvánosan jóképű párjával, Jacob Buschsal, akit még tavaly ismert meg, de szerelmük csak ebben az évben bontakozott ki.

A színésznőt nemcsak a gálára, hanem egy kiállítás megnyitójára is meghívták Monaco nemzeti múzeumába, ahol a herceggel is találkozhatott. Wilson maximálisan kitett magáért, egy nagyon elegáns, pink estélyibe bújt. A ruháról és a találkozásról Instagram-oldalára is feltöltött pár felvételt, sokan megjegyezték, mennyire bomba formában van.

"Mindig is gyönyörű voltál, de remélem, ez az új külső megadja neked azt a boldogságot, amit megérdemelsz!", "A pink egyértelműen a te színed, csodálatos vagy!", "Ejha, hogy lefogytál, mégis mi a titkod?" - fogalmazták a dicsérő kommenteket a rajongók.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen elegáns volt Rebel Wilson a monacói herceg társaságában. Olyan felvételeket is mutatunk róla, amelyek bizonyítják, micsoda fantasztikus átalakuláson esett át.

Ezt is szeretjük