Ez a bányász azt állítja, a maláj herceg titkos viszonyából született: elképesztő, mire kényszerítették az édesanyját

Keith Williams még DNS-tesztet is csináltatott, hogy bebizonyítsa, tényleg ő a maláj herceg fia.

profimedia-0719647963

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan királyi család a világon, amelynek valamelyik tagját nem gyanúsították meg azzal, hogy balkézről is született gyereke titokban, például Károlyt és Kamillát is megvádolták, hogy fiatalon lett egy fiuk.

Keith Williams, bár Walesben nevelkedett, mégsem a brit királyi család eltitkolt sarjaként hivatkozik magára, DNS-tesztet csináltatott, hogy bebizonyítsa, ő a maláj herceg, Idris Iskandar Al-Mutawakkil Alallahi Shah fia, írta meg a Daily Mirror.

Keith Williams azt állítja, ő a maláj herceg fia

Idris Iskandar Al-Mutawakkil Alallahi Shah herceg 1924 augusztusában született, 1984 januárjában, 59 éves korában hunyt el. 1963-tól ő volt a 33. peraki szultán, ezzel Perak uralkodója lett.

Williams 1951-ben született, állítása szerint az apja Angliában is tanult, itt ismerkedett meg édesanyjával, Elizabeth Rosával. A nővérként gyakornokoskodó lány még nagyon fiatal volt, csupán 17 éves, amikor beleszeretett a hercegbe. Viszonyuk során teherbe esett, bár a babát megszülhette, rákényszerítették, hogy mondjon le a csöppségről, és adja örökbe.

Keith egy bányászcsaládhoz került, felnőttként mostohaapja szénbányászatának munkása lett. A hatvanas éveiben járt már, amikor elhatározta, megkeresi az igazi családját, nyomozásba kezdett, így tudta meg, hogy valójában királyi vér csörgedezik az ereiben. Öt évvel ezelőtt felvette a kapcsolatot a biológiai édesanyjával, illetve elutazott Malajziába is, hogy találkozzon édesapja családjával, de ott nem fogadták tárt karokkal.

- Én csak azt akarom, hogy ismerjenek el. Engem nem érdekel a királyi cím, meg semmi ilyesmi. Tudom az igazságot, és csak szeretnék pontot tenni a történet végére. Azt akarom, hogy egy hivatalos pecséttel igazolják annak tényét, amit már tudok magamról.

profimedia-0719648026
Fotó: Profimedia

Szívesen megismerné a féltestvéreit is, arról ábrándozik, hogy leül velük egy asztalhoz, és beszélgetnek egy jót. A DNS-tesztnek is alávetette magát, ezzel is bizonyítva, nem bolondít senkit hamis állításokkal.

- Tisztában vagyok vele, hogy az apám tudott a létezésemről. Tudom, hogy ez az igazság, de mostanra annyi DNS-tesztet végeztek rajtam, hogy teljes bizonyossággal be tudom bizonyítani mindenkinek, aki kételkedik bennem. Úgy érzem, ahogy idősödöm, kifutok az időből, pedig csak arra vágyom, hogy megkapjam a kérdéseimre a válaszokat, és megismerjem azt a családot közelebbről, amelyről mindig is annyi mindent tudni akartam - tette hozzá.

Bud Spencer eltitkolt lánya

A 46 éves Carlotta Rossi azt állítja, ő Bud Spencer eltitkolt lánya.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük