Leleplezték! Nézd meg, kivel sétált kéz a kézben a csinos színésznő!
Szerelmespárt játszanak
Keira Knightley és Adam Levine új filmjükben alakítanak egy párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 27 éves színésznő, Keira Knightley új filmjében a Maroon 5 énekesének, Adam Levine-nak a barátnőjét alakítja.

A Karib-tenger kalózai című trilógiából is ismert Keira Knightley jelenleg forgatja a Can a Song Save Your Life?, azaz Megmentheti egy dal az életedet? című új filmjét.

Új film

A forgatókönyv szerint Keira zenész karrierről álmodozva költözik New Yorkba barátjával, akit Adam Levine alakít.

Keirát a filmben először kudarcok érik, ám egyszer, miközben egy bárban énekel, felfigyel rá egy híres producer, akit Marc Ruffalo alakít. A lány végül elindul a siker rögös útján, és ha hihetünk a pletykáknak, még Cee Lo Greent is az útjába sodorja a szél, aki szintén feltűnik majd a filmben.

Adamet és Keirát a forgatás közben, egy jelenet alatt kapták le a fotósok, amint kéz a kézben, beszélgetve, nevetgélve sétálgattak New York utcáin. A színésznő egy lenge, konzervatív, halvány csíkos ruhát viselt, míg az énekes a tetovált karját eltakaró - tőle kissé szokatlan - kockás, hosszú ujjú inget vett fel.

Eljegyzés

Keira egyébként a magánéletben is foglalt, olyannyira, hogy idén májusban eljegyezte barátja, a rocker James Righton, akivel tavaly február óta alkotnak egy párt.

A hírt akkor a színésznő szóvivője erősítette meg, aki azonban nagyon szűkszavúan nyilatkozott, így még azt sem lehet tudni, hogy a pár tervez-e esküvőt a közeljövőben.

A sztárpár egyébként eddig sem árult el túl sokat a kapcsolatáról, így az elmúlt bő egy év alatt nem sok témát szolgáltattak a bulvárlapoknak, a fotósok is csupán néhányszor tudták őket lefotózni együtt.

Keira korábban két évig volt az ír színész, Jamie Dornan barátnője, öt évig pedig a Büszkeség és balítélet sztárjának, Rupert Friendnek a kedvese.

Adam Levine a magánéletben szintén foglalt: ahogyan azt már korábban megírtuk, alig hogy szakított Anne Vyalitsynával, máris új barátnőre talált Behati Prinsloo modell személyében.

Ezt is szeretjük