Ő Keira Knightley ritkán látott férje: Jamesért már 11 éve rajong A Karib-tenger kalózai szépsége
Keira Knightley le sem tagadhatná boldogságát, férjével 11 éve dúl a szerelem.

GettyImages-1051898540
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keira Knightley-t az Igazából szerelem, A Karib-tenger kalózai és a Büszkeség és balítélet című filmekből ismerheti a közönség.

A 37 éves színésznő gyönyörű, akinek kislányos bája mindenkit lenyűgöz. Nagyon jó formában van, férjével, James Rightonnal pedig egy egy három- és egy hétéves gyermeket nevelnek. Delilah és Edie szüleik szeme fénye, akikre a sztár nagyon büszke. Férjével már 11 éve imádják egymást, szerelmük azóta is töretlen. 

Keira Knightley férje

A Karib-tenger kalózai szépsége csak nagyon ritkán posztol közös képet férjével, igyekszik megóvni a magánéletüket a nyilvánosság elől. Éppen ezért különleges alkalomnak lehettünk a tanúi, amikor novemberben az Erdem designermárka vacsoráján kapták őket lencsevégre.

keira-knightley4
Fotó: Getty Images Hungary/ David M. Benett

A színésznőn hófehér estélyi volt, amely akár menyasszonyi ruhának is beillett volna, férje egy elegáns zöld szmokingot viselt. A 39 éves James Righton a Klaxons zenekar billentyűse, akiért felesége bolondul.

A sztárpár 2013-ban házasodott össze, szerelmük azóta is stabil lábakon áll. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- A házasságunk nem változtat semmin azonkívül, hogy hagyom, hogy ő legyen az első ember a számomra, és ha bajba kerülnék, számíthatok rá, ahogyan ő is rám - mesélte a The Guardian napilapnak.

A színésznő nagyon büszke férjére, amelyet előszeretettel hangoztat is.

keira-knightley
Fotó: Getty Images Hungary/ Bertrand Rindoff Petroff

- Ő az a fajta ember, aki a fényével beragyogja az egész szobát, míg én a sarokban ülök. Ráadásul sokkal kedvesebb, mint én valaha is voltam. 

Sandra Bullockot megcsalta a férje

A színésznő és exférje, Jesse James 2005-ben házasodtak össze, azonban már egy évvel a boldog igen után kudarcba fulladt a szerelmük, amikor kiderült a megcsalás. A férfi rendszeresen csalta feleségét, amelyről több érintett nő is beszámolt.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük