Keanu Reeves volt az egyetlen, aki segített a bajba jutott színésznőn: már értjük, miért ő az egyik legkedvesebb sztár

Keanu Reeves gondolkodás nélkül segített az akkor még ismeretlen Octavia Spencernek.

Keanu Reeves és Octavia Spencer
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mozivilágban számos filmsztár nemcsak a filmjeivel vívta ki magának az emberek tiszteletét, hanem a viselkedésével is. Erre kiváló példa Keanu Reeves, aki Hollywood egyik legkedvesebb sztárja, amellett, hogy visszahúzódó és szerény, nagyon segítőkész is.

Mindezt alátámasztja az Oscar-díjas Octavia Spencer története is, akin még a '90-es évek végén segített a sztár. Akkor még senki nem ismerte Spencert, a karrierjének nagyon az elején állt.

Keanu Reeves így segített Octavia Spencernek

A színésznő a Graham Norton Show-ban mesélte el a megható történetet. Nagyjából akkor történt az eset, amikor a Mátrixot bemutatták, így akkoriban még a csapból is Keanu Reeves neve folyt. Spencer éppen egy forgatókönyvért indult, amit egy meghallgatáson kellett felolvasnia. Nem öltözött ki, csak egy melegítőt és egy bő felsőt viselt, ami alá még egy melltartót sem húzott. A kocsija sem volt a legtisztább, tele volt madárpiszokkal, mert előző este egy hatalmas fa alá parkolt. 

GettyImages-140021401
Fotó: Jason Merritt/TERM / Getty Images Hungary

- Beverly Hills egyik legelőkelőbb környékén robbant le az autóm, pont egy kávézó előtt, ami tele volt emberrel, mégsem jött oda hozzám senki, hogy segítsen. Eközben az autósok is csak dudáltak rám. Aztán a semmiből megjelent egy motoros férfi, miután levette a bukósisakját és a szemüvegét, egyből felismertem, hogy ő nem más, mint Keanu Reeves. Természetesen egyből izgalomba jöttem - emlékezett vissza.

A színész úriemberhez méltóan egyből felajánlotta a segítségét. Spencer azt hitte, majd a színész beül a kocsijába, míg ő megtolja a járgányt, de Reeves ragaszkodott hozzá, hogy majd ő végzi a nehezebb feladatot.

GettyImages-1149385563
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- Elkezdte tolni az autómat, és persze amint mások meglátták, hogy Keanu Reeves kisegít, egyből odajöttek hozzánk más emberek is, hogy beszálljanak a buliba - tette hozzá.

Fotókon a jólelkű sztársportolók

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a sportolókat, akik rendszeresen adakoznak.

Cristiano Ronaldo tettei sokak szemébe könnyet csalnak - Fotókon a legjólelkűbb sztársportolók

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük