Ő Keanu Reeves ritkán látott édesanyja - A 76 éves Patricia irtó elegáns nő
Keanu Reeves és anyukája egymásba karolva pózoltak a fotósok előtt.

keanu-reeves
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Átadták a 92. Oscar-díj-átadó gála aranyszobrocskáit. Az esemény vörös szőnyege igazi szupersztárparádét vonultatott fel, akik közül sokan párjukkal az oldalukon érkeztek. Keanu Reeves nem állt be a sorba, ő édesanyját választotta kísérőjének.

Édes párost alkottak, ahogy összekarolva pózoltak a fotósok előtt. Mindketten pazarul néztek ki, míg a John Wick sztárjának laza eleganciát kölcsönzött a fekete, Dolce & Gabbana öltönye, addig anyukája egy decens, ám kifinomult blézerszettet választott a divatháztól, 76 évesen ragyogóan festett. 

Keeanu Reeves édesanyját rajongói is imádták

A Twitteren amúgy is nagy kedvenc a híresen kedves és megközelíthető színész, ezzel a húzásával még inkább belopta magát a kommentelők szívébe, akik olyanokat írtak, mint: „Az, hogy Keanut az anyukája kísérte, a legjobb dolog volt az Oscaron”, mások pedig így vélekedtek: „A Féktelenül óta a legjobb színész a szakmában, annyira elragadó, nagyon cukik voltak együtt!”

keanu reeves with mom
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Patricia nem mozog idegenül Hollywoodban, hiszen ő is a filmiparban dolgozik.

Először színésznőként akart érvényesülni, végül a színfalak mögötti vizekre evezett: kosztüm- és kelléktervező lett. Olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Dolly Parton vagy Alice Cooper.

Íme, a gála legpazarabb ruhái.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákban tündököltek a világsztárok.

Ezt is szeretjük