Ő Keanu Reeves ritkán látott édesanyja - A 76 éves Patricia irtó elegáns nő

Keanu Reeves és anyukája egymásba karolva pózoltak a fotósok előtt.

keanu-reeves
beauty and style
Top olvasott cikkek

Átadták a 92. Oscar-díj-átadó gála aranyszobrocskáit. Az esemény vörös szőnyege igazi szupersztárparádét vonultatott fel, akik közül sokan párjukkal az oldalukon érkeztek. Keanu Reeves nem állt be a sorba, ő édesanyját választotta kísérőjének.

Édes párost alkottak, ahogy összekarolva pózoltak a fotósok előtt. Mindketten pazarul néztek ki, míg a John Wick sztárjának laza eleganciát kölcsönzött a fekete, Dolce & Gabbana öltönye, addig anyukája egy decens, ám kifinomult blézerszettet választott a divatháztól, 76 évesen ragyogóan festett. 

Keeanu Reeves édesanyját rajongói is imádták

A Twitteren amúgy is nagy kedvenc a híresen kedves és megközelíthető színész, ezzel a húzásával még inkább belopta magát a kommentelők szívébe, akik olyanokat írtak, mint: „Az, hogy Keanut az anyukája kísérte, a legjobb dolog volt az Oscaron”, mások pedig így vélekedtek: „A Féktelenül óta a legjobb színész a szakmában, annyira elragadó, nagyon cukik voltak együtt!”

keanu reeves with mom
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Patricia nem mozog idegenül Hollywoodban, hiszen ő is a filmiparban dolgozik.

Először színésznőként akart érvényesülni, végül a színfalak mögötti vizekre evezett: kosztüm- és kelléktervező lett. Olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Dolly Parton vagy Alice Cooper.

Íme, a gála legpazarabb ruhái.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákban tündököltek a világsztárok.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük