Katy Perryre megszólalásig hasonlít ez a színésznő - Sztárok, akik ikrek is lehetnének

Íme azok a sztárok, akiket rendszeresen összekevernek a rajongók.

katy-perry
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Állítólag mindenkinek valahol a világban van egy hasonmása. Ez nem csak az átlagemberekre vonatkozik, a hírességek között is találni olyanokat, akik akár ikertestvérek is lehetnének.

Sztárhasonmások

Világos bőr, szikrázóan kék szem, bájos mosoly - ezek a tulajdonságok jellemzik Katy Perry arcvonásait, valamint igazak a színésznő, Zooey Deschanelre is. A két sztár megtévesztésig hasonlít egymásra. A 2010-es években, amikor még Perry is feketén hordta a frizuráját, gyakran előfordult, hogy az utca embere képtelen volt megkülönböztetni őket egymástól. Ennek Deschanel nem kifejezetten örült. Az MTV interjújában fejtette ki, mennyire idegesíti, hogy úton-útfélen Katy Perry autogramját követelik tőle a rajongók. 

- Egy kicsit idegesítő, hiszen a hasonló külsőnkön kívül semmi közös nincs bennünk. Egyébként már találkoztam vele, és nagyon kedves ember. Ugyanakkor furcsa, hogy azt hallom vissza, láttak egy bárban iszogatni, miközben otthon bámultam a tévét - nyilatkozta.

A gyönyörű sorozatsztár egyébként az Új csaj című szituációs komédiából lehet ismerős, amit hazánkban az RTL II, valamint a Comedy Central csatornák vetítettek, Jim Carrey oldalán játszott az Igenemberben, és az 500 nap nyárban is láthattad.

Nem ők az egyetlenek, akiket ikerpárként tartanak számon a sztárvilágban, mutatjuk a leghasonlóbb hírességeket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük