Az állapotos Katy Perry ledobta a textilt: meztelenül szerepel új klipjében
Katy Perry a Daisies című dalához készült klipben meztelenkedik.

katy perry cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katy Perry számára az idei év sok izgalmat tartogat, hiszen első gyermekével várandós, másfelől pedig legújabb, hatodik albuma a nyáron jelenik meg.

A lemez promóciózása megkezdődött, kiadta a hozzá tartozó legújabb kislemezét, ami a Daisies címet viseli. Nemcsak a szám, hanem a hozzá tartozó videóklip is megjelent ma reggel.

Katy Perry teljesen pucéran állt a kamerák elé

A 35 éves énekesnő a pár perces felvételben egy hófehér ruhában pózolt a természetben. Az egyik jelenetet egy kis pataknál vették fel, amelyben még csobbant is a sztár, mindezt meztelenül tette meg, így egy-egy pillanatra textil nélkül is feltűnik a klipben.

Katy Perry ruha nélkül csak egy-egy pillanatra tűnik fel a videóklipjében.
Katy Perry ruha nélkül csak egy-egy pillanatra tűnik fel a videóklipjében.
Fotó: YouTube/Katy Perry

Mindössze egy-egy másodpercről van szó, nem az egész klipben pucér, ráadásul az intim felvételeket a jó ízlés határain belül készítették el. Nem ő az egyetlen sztár, aki várandósan vállalta be a meztelenkedést, Demi Moore a '90-es években a Vanity Fair címlapján pózolt ruha nélkül, de Beyoncé, Jessica Simpson és Britney Spears is felfedte bájait állapotosan.

Perry és Orlando Bloom kislánya a nyáron jön a világra, a rajongók már tűkön ülve várják, hogy láthassák a kis jövevény arcocskáját. Terhességét még márciusban jelentette be nem mindennapi módon, ugyanis az akkor megjelent klipjének végén, a Never Worn White-ban mutatta meg kerekedő pocakját.

Már ekkora a Trónok harca sztárjának babapocakja

Nézd, már milyen szépen gömbölyödik Sophie Turner babapocakja.

Ezt is szeretjük