A Trónok harca Sansájának ekkora a babapocakja: már nem tudja elrejteni a lesifotósok elől

Fotókon mutatjuk az állapotos női sztárokat.

Sophie Turner babapocakja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Több világsztárról kiderült, hogy hamarosan anyai örömök elé néznek, Sophie Turner, a Trónok harca Sansa Starkja és férje, Joe Jonas is pár hónap múlva szülőkké válnak.

Sophie Turner babapocakja szépen gömbölyödik

Februárban derült ki, hogy Sophie Turner várandós, a színésznő és zenész férje ennek tényét nem erősítették meg, ám a hír hallatára a lesifotósok szemében még értékesebbé váltak. Az elmúlt hónapokban folyamatosan készítettek róluk fotókat az utcán. Eddig a 24 éves szépség bő pólókkal könnyen elrejtette eddig a hasát. Mivel a benne növekvő kis élet egyre több helyet foglal el, így most már nem rejtegetheti a babapocakját.

Tegnap Los Angelesben kapták le Joe Jonasszal, a felvételen jól látszik, milyen szépen kerekedik a babapocakja. A találgatások szerint nyáron, esetleg ősz elején érkezik a kis trónörökös a családjukba.

Képes összeállításunkban megnézheted, mely világsztárok hozzák világra gyermeküket az elkövetkezendő hónapokban.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük