Már ilyen nagy Katy Perry babapocakja - Első gyermekét várja Orlando Bloommal
Katy Perry legújabb videóklipje megjelenésekor jelentette be terhességét.

katy-perry-orlando-bloom-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katy Perry és vőlegénye, Orlando Bloom élete hamarosan gyökeresen megváltozik, ugyanis a 35 éves énekesnő első gyermeküket hordja a szíve alatt.

A sztár a nagy örömhírt legújabb videóklipje, a Never Worn White megjelenésekor jelentette be. A dal a híresség elkötelezettségi problémáiról szól, másik oldalról most már készen áll arra, hogy leélje boldogan az életét valaki oldalán, itt természetesen Bloomra utalt.

Szépen gömbölyödik Katy Perry babapocakja

A videóklip premierje a YouTube-on volt, a klipben Perry végig szemben állt, így a rajongóknak eleinte fel sem tűnhetett, hogy állapotos, ám az utolsó fél percben egyszer csak oldalról mutatták a sztárt, aki éppen a gömbölyödő babapocakját simogatta.

Katy Perry legújabb videóklipje végén mutatta meg a babapocakját.
Katy Perry legújabb videóklipje végén mutatta meg a babapocakját.
Fotó: YouTube/Katy Perry

Miután véget ért a premier vetítés, utána az énekesnő Instagramon jelentkezett be egy élő videóban, ahol hivatalosan is bejelentette várandósságát. Elmondta, szerinte eddigi életében a terhességét kellett a leghosszabb ideig titkolnia. Pontosan nem árulta el, hányadik hónapban van, azt viszont felfedte, hogy valamikor a nyáron érkezik a pici.

- Sok minden fog történni idén nyáron, nemcsak az, hogy életet adok a gyermekemnek, hanem valami olyan dolog is jön, amire már régóta vártatok - mondta, utalva arra, hogy várhatóan pár hónap múlva megjelenik a legújabb albuma is.

Katy Perry most tapasztalhatja majd meg először az anyaságot, míg vőlegényének, Orlando Bloomnak már van egy gyermeke, kilencéves kisfia, Flynn még előző házasságából született.

Énekesnők és ritkán látott testvéreik

Képes összeállításunkban nemcsak Lady Gaga húgát, hanem Katy Perry, Ariana Grande és Britney Spears testvéreit is megnézheted.

Ezt is szeretjük