Katy Perry friss, fürdőruhás fotói: kislányával és Orlando Bloommal Görögországban nyaralnak

Katy Perry és családja Görögországban pihennek.

katy-perry-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katy Perry és családja jelenleg Európában vakációznak, a múlt héten Instagram-oldalán Velencéből jelentkezett be, több romantikus felvételt is feltöltött, amelyen vőlegényével, Orlando Bloommal szerepeltek együtt.

Úgy tűnik, nemcsak az olasz város volt a célpontjuk, hanem Európa más tájait is kitűzték nyaralóhelynek. 

Katy Perry és családja Görögországban nyaralnak

Az énekesnőt és a jóképű színészt kislányukkal, Daisy Dove-val együtt fotózták le a Peloponnészoszi-félszigeten. Perryről több fürdőruhás felvétel is készült, aki nem azon sztárok közé tartozik, aki rejtegetné szülés utáni alakját, és azon görcsöl, hogy minél hamarabb leadja a várandósság alatt felszedett pluszkilókat, helyette bátran vállalja nőies idomait.

A sztárpár 2020 márciusában jelentette be, hogy első gyermeküket várják, a kis Daisy Dove végül az év augusztusában jött a világra. A gyermekükről nem posztolnak, emiatt rengeteg rajongói oldal kisatírozza Daisy Dove arcát a paparazzo képeken, ezzel is tiszteletben tartják a két hírességet és a picit.

Az anyaság teljesen új perspektívát hozott a 36 éves énekesnő életébe, erről a L'Officielnek adott interjújában mesélt, amely június elején jelent meg.

- Előadóművészként mindig a külvilág szeretetére, elfogadására és érvényesítésére támaszkodtam, ez azonban időnként meginghat. Amikor gyermeked születik, az teljesen más, ez a kis lény úgy néz rád, hogy fogalma sincs arról, mi áll az önéletrajzodban, nem tudja, mennyi pénz van a bankszámládon, tényleg még nincs tudatában sok mindennek, és nem is érdekli őket ezek a dolgok, szimplán csak szeret. Ez az a feltétel nélküli szeretet, amit mindig is kerestem egész életemben - nyilatkozta a magazinban.

- Mindig úgy éreztem, mintha egy kis fájdalommal a szívemben járnék a szerelmi életem miatt. A vőlegényem természetesen nagyszerű munkát végzett ennek javításában, de ez mostanra csak még jobban elmélyült. Igaz szerelem van köztünk. Régen is sokat hallottam a feltétel nélküli szeretetről, de most már végre én is átélhetem. Beteljesedett a vágyam - tette hozzá.

Sokkal elfogadóbbá vált önmagával szemben, és az önértékelése is megerősödött. Régen a külvilágnak mindig a legtökéletesebb arcát mutatta, mert félt a negatív kritikáktól, amelyeket egy-egy apróság miatt sajnos a hírességek rögtön megkapnak a rajongóktól és a bulvárlapoktól. Nem mellesleg a színpadon is mindig feltűnő ruhákban és extravagáns sminkekben jelent meg, így a valódi, civil arca és az előadói énje között igyekezett minél kevesebb különbséget tenni. Manapság viszont könnyedén elválasztja a magánéletét és a karrierjét. Az a Katy Perry, aki a színpadon énekel, egy teljesen más személy, mint az, aki otthon a családjáról gondoskodik.

- Régen nagyon mérgessé váltam, ha smink nélkül kellett volna elhagynom az otthonom, mielőtt kitettem volna a lábamat az utcára, akkor is megcsináltam a hajam és kifestettem magam. Most viszont remekül érzem magam, tudom, ki vagyok, és az, hogy ki mit gondol rólam, az nem rám tartozik - tette hozzá.

Enrique Iglesias és gyönyörű gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép gyermekei vannak Enrique Iglesiasnak.

Ezt is szeretjük