Katy Perry babapocakja jól megnőtt: fürdőruhában kapták lencsevégre

Katy Perry a nyáron hozza világra első gyermekét.

katy-perry-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katy Perry márciusban jelentette be, hogy első gyermeküket várják vőlegényével, Orlando Bloommal, a Never Worn White című dalához készült videóklipje végén fedte fel akkor a kerekedő babapocakját.

Az énekesnő egyre közelebb kerül a nagy pillanathoz, hogy világra hozza kislányát, hiszen most már a harmadik trimeszterben jár.

Katy Perryt a strandon kapták lencsevégre

A 35 éves sztár vőlegényével együtt strandolt a hétvégén, egy lila fürdőruhában csobbant egyet. Ahogy a felvételeken is látszik, jól megnőtt a babapocakja. Míg ő az óceánban fürdőzött, addig Bloom szörfözött.

A sztárpár korábban azt nyilatkozta, hogy a nyárra várják a babájukat, de azt nem árulták el, hogy pontosan hányadikára írták ki. Már nagyon várják az új családtag érkezését, egy közeli forrás szerint a picit szeretett nagymamájáról nevezi majd el. Ann Pearl Hudson márciusban hunyt el, 99 esztendős korában.

A The Sun lapnak egy másik forrás azt nyilatkozta, hogy Perry Jennifer Anistont kérte fel keresztanyának.

- Katy és Jen nagyon közel állnak egymáshoz. A karantén alatt gyakran sétáltak együtt, persze betartották, hogy nem álltak egymáshoz túl közel. Amikor Jennifertől megkérdezte, vállalná-e a keresztanyaságot, sírt örömében - nyilatkozta.

A születendő kislány lesz Perry első gyermeke, Orlando Bloomnak előző felesége, Miranda Kerr már szült egy gyermeket. Flynn 2011 januárjában jött a világra.

Női sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek smink nélkül a legnépszerűbb női sztárok.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük