Jól meggondolta? Katie Holmes túl rövid szoknyát húzott a fotózásra
Katie Holmes modellnek állt, pedig képtelen örömmel viselni az általa reklámozott ruhakollekciót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise bájos felesége, Katie Holmes  félretette kicsit a színészetet, és modellnek áll, ami - esetlenségét látva - már önmagában is kész csoda.

Szerencsétlenül pózol
Nem tűnik túl lelkesnek
Az ékszerek közt matatott

A 32 éves színésznőt idén januárban kérte fel az Ann Taylor divatcég, hogy legyen tavaszi-nyári kollekciójának reklámarca.

Imádja a tervező ruháit

A színésznő örömmel mondott igent a kampányfotózásra, mivel elmondása szerint már kislánykora óta nagy rajongója a márkának.

- Már kicsiként is imádtam Ann Taylor ruháit, úgyhogy nagyon izgatott lettem, amikor felkértek, hogy legyek a tavaszi kampány arca. Felvillanyoz, hogy olyan márkát képviselhetek, amiben hiszek - lelkendezett a két napja rendezett szezonindító rendezvényen Katie.

A felkapott Los Angeles-i szállodában, a Chateau Marmont-ban rendezett partin a színésznő hófehér blúzban, pipacspiros Ann Taylor szoknyácskában és Miu Miu cipőben jelent meg, vagyis tőle szokatlanul elegánsan.

Mégis feszengett a miniben

Ennek ellenére Katie egyáltalán nem úgy nézett ki, mint aki örömmel és kedvvel viseli a reklámozott tervező kreációját. Szemmel látható, hogy a fotókon a színésznő kifejezetten esetlenül pózol. Nagyon úgy tűnik, mintha szégyellné lábait, kínosan feszengene a ráerőltetett miniszoknyában.

Tény, hogy ha öltözködésről vagy divatikon sztárról van szó, Katie Holmes neve az utolsó, ami beugrik az embernek. A csinos színésznő - érthetetlen módon - képtelen élni remek adottságaival, karcsú alakjával és kislányos bájával.

Pedig komoly pénzek múlhatnak rajta, ha Katie nem képviseli hitelesen a reklámozott ruhadarabokat. A New York-i székhelyű Ann Taylor áruházlánc ugyanis az Egyesült Államok egyik legnagyobb márkája, több mint 900 üzlettel rendelkezik.

Remélhetőleg Katie idővel belerázódik a modell- és divatikonszerepbe, hiszen épp ideje, hogy a loncsos és ízléstelen szerelések után végre-valahára valódi, stílusos nőként tündököljön. Ebből a szempontból sokat tanulhatna ötéves Suri lányától, aki pörgős szoknya és csinos topánka nélkül ki se lép az utcára.

Ezt is szeretjük