Mi ez rajta már megint? Katie Holmes ezúttal se hazudtolta meg önmagát
Katie Holmest edzésről jövet kapták le a fotósok smink nélkül, kócosan, de amit viselt, az mindenen túltett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden nő életében vannak olyan helyzetek, amikor nem szükséges, hogy teljes sminkben és díszben feszítsen, amikor nyugodtan eleresztheti magát kicsit.

Tom Cruise sportos hitvesének, Katie Holmesnak ez az a nap, amikor edzeni megy. Nincs is ezzel semmi baj, a 32 éves sztár azonban mintha kicsit túlságosan is eleresztette volna magát.

Kötött csizma verőfényes napsütésben

A sztármami nem is a szedett-vedett tréningruhájával tűnt ki, hanem a lábára húzott furcsa, kötött csizmával.

Akármennyire is bumfordi ez a lábbeli a kaliforniai napsütésben, a hollywoodi divatmajmolást ismerve könnyen lehet, hogy Katie ezzel a húzással a szezon slágerévé tette a roggyant Ugg darabokat.

A bájos színésznő egyébként épp smink nélkül, kócosan indult hazafelé a Beverly Hills-i edzőteremből, amikor lekapták ormótlan csizmájában slattyogva.

Ennek ellenére meglepően derűsen fogadta a paparazzókat. Sőt, még egy grimaszolós mosollyal is megajándékozta őket, amikor beugrott a közeli Le Pain Quotidien kávézóba egy kis sütiért és kávéért.

Pert nyert a pletykalap ellen

A Dawson és a haverok egykori tinisztárja egyébként évek óta küzd azért, hogy nyakigláb fruskából elegáns nővé váljon, sokszor mégis úgy tűnik, hogy hasztalan minden erőfeszítése.

Pedig januárban még kedvenc ruhamárkája, az amerikai piacon elismert Ann Taylor is felkérte őt közreműködésre, Holmest választották ugyanis legújabb kollekciójuk kampányarcává.

Katie azonban még ezzel a lehetőséggel se tudott élni, a szezonnyitó rendezvényen legalábbis minden volt, csak nem divatos, ahogy kényelmetlenül feszengett a ráadott miniszoknyában.

Mindez felettébb furcsa, hiszen a sztár egy szempillantás alatt át tud változni rút kiskacsából hattyúvá, ha akar. A közelmúltban forgatott, The Kennedys című minisorozatban például ragyogóan festett Jackie Kennedy szerepében.

Emellett egy másik sikerélmény is érte Katie-t nemrég, pert nyert ugyanis a Star pletykamagazin ellen, mely januári számában azt állította, hogy a színésznő azért ilyen loncsos, mert drogozik. Mindebből azonban egy szó sem igaz, a sztármami egyszerűen csak sokat dolgozik, emiatt tűnik olyan megviseltnek.

Ezt is szeretjük