Ritka, közös fotón Katie Holmes és szerelme - Már 6 éve vannak együtt Jamie Foxx-szal
Kézen fogva kapták le Katie Holmes-t és Jamie Foxxot.

katie-holmes-jamie-foxx-kezenfogva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Holmes csak úgy válhatott el Tom Cruise-tól, ha aláírt egy szerződést, melyben beleegyezett, hogy öt éven át nem randevúzik senkivel. Ennek ellenére a szívének nem tudott parancsolni, így közel másfél évvel az elszakadásuk után titokban összejött a sztár egyik közeli barátjával, Jamie Foxx-szal.

Dúl a szerelem

Annak ellenére, hogy többször is pletykáltak a szakításukról, sőt, az Oscar-gála afterpartiján Jamie Foxx azt nyilatkozta, hogy szinglinek vallja magát, a pár kapcsolata erősebb, mint valaha. Ritkán látni őket együtt, ugyanis szeretnék a szerelmi életüket a reflektorfénytől távol élni, tegnap azonban olyan fotó készült róluk, amire korábban csak egyszer volt alkalom.

A színészpárt kézen fogva kapták le Los Angeles utcán, ráadásul nem is édeskettesben voltak: Jamie Foxx lánya, a 25 éves Corinne is velük tartott, aki láthatóan egyáltalán nem bánta, hogy más nővel is meg kell osztania az édesapját.

És nemcsak Corinne örül a kapcsolatnak, hanem Katie Holmes Tom Cruise-tól született kislánya, Suri Cruise is, aki már szinte Jamie Foxxot tekinti apjának, hiszen a saját édesapja évek óta meg sem látogatta. A Mission Impossible-filmek főszereplője nagyjából hét éve nem találkozott a kislányával, ugyanis, mivel Suri a válás után az édesanyjával maradt, a szcientológiai egyház szemében ő is kitaszított lett, a színésznek pedig mindennél fontosabb a vallása, így inkább teljes egészében lemondott a kislánnyal való kapcsolatáról.

Kamaszlány lett a kis Suri is

Szinte hihetetlen, de a világ leghíresebb sztárcsemetéje, Suri Cruise már kamasz: a 12 éves kislány ilyen széppé cseperedett. Nézd meg a friss fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük