Katie Holmesszal csalta a párját a sztárséf: a színésznő 8 hónap után szakított a férfival
Katie Holmes és Emilio Vitolo Jr. már nem alkotnak egy párt.

katie-holmes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptemberben adtunk hírt arról, hogy Katie Holmes és a nála nyolc évvel fiatalabb sztárséf, Emilio Vitolo Jr. egymásba szerettek. A színésznő előtte Jamie Foxxszal járt öt évig, bár a kapcsolatukat teljes titoktartás övezte.

Amikor a séf meghódította szívét, egy kisebb botrány kitört a médiában, ugyanis Vitolónak még volt egy menyasszonya, Rachel Emmons, aki a bulvárhírekből tudta meg, hogy a vőlegénye megcsalja a világsztárral. A fiatal lány abban a hitben élt, minden rendben a kapcsolatával, de tévedett, végül Rachellel sms-ben szakított, hogy Holmes párja legyen. A színésznő azonban nyolc hónap után kiadta a férfi útját, írta meg a US Weekly.

Katie Holmes nyolc hónap után szakított

A pletykalapnak a színésznő sajtósa erősítette meg a hírt, hogy Emilióval már nem járnak együtt, természetesen csak szűkszavúan nyilatkozott, mert nem akart belemenni a részletekbe.

- A páros békésen vált el, de megbeszélték, hogy barátok maradnak - fogalmazott a szóvivő.

Már egy hónapja nem is volt idejük találkozni, Holmes jelenleg új filmjét forgatja Connecticutban, míg Vitolo New Yorkban maradt. Lesifotó utoljára március elején készült róluk, azóta nem látták együtt őket a paparazzók. Valószínűleg ez már egy jel lehetett, hiszen hónapokig nem volt olyan hét, hogy legalább egy friss lesifotó ne jelent volna meg róluk, gyakran jártak étterembe például, de a közös séták és bevásárlások is rendszeres programok voltak.

2021 márciusában fotózták le őket utoljára.
2021 márciusában fotózták le őket utoljára.
Fotó: Mega / Getty Images Hungary

A magazinnak közeli források is csepegtettek néhány információt.

- A kapcsolatuk meggyengült. Kitalálták, hogy jobban járnak, ha csak barátok maradnak. Nem vette körül semmilyen dráma a szakításukat, sőt, még mindig jóban vannak - magyarázta a bennfentes, aki hozzátette, körülbelül két héttel ezelőtt döntöttek a különválás mellett.

- Katie és Emilio nagyon élvezték az egymással eltöltött időszakot, egyszerűen csak nem működött köztük a dolog. Most az anyaságra és a munkára összpontosít - tette hozzá.

Már áprilisban cikkeztek arról, hogy megnőtt a távolság köztük, ami a zsúfolt időbeosztásuk miatt alakult ki, Holmes állandóan forgat, Emilio pedig a családi éttermében dolgozik.

Suri Cruise-ból szép kamasz lett

Képes összeállításunkban megnézheted Suri Cruise legfrissebb képeit.

Ezt is szeretjük