30 kilót fogyott a Titanic színésznője - Drasztikus a változás
Teljesen átalakult a korábban túlsúlyos Kathy Bates.

kathy-bates-fogyas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Titanic című filmben Az elsüllyeszthetetlen Molly Brownként emlegették Kathy Bates karakterét, aki a valóságban is egy stramm, termetes hölgy volt. A színésznő azonban úgy döntött, hogy az egészsége érdekében éppen itt az ideje, hogy jócskán leadjon a súlyfeleslegéből.

Nagyon sokat fogyott

A sztárnak az unokahúga segített a diétában, és közös erővel sikerült 30 kilótól megszabadulnia - a US Weekly magazinnak azt is elárulta, hogyan.

- Az unokahúgom végigasszisztálta a fogyásomat, csak miatta sikerülhetett ez az egész. Az egész egy kis titkon alapul - sőt, nem is titok ez, inkább biológiai késztetés. A lényeg, hogy evés közben az agyad és a gyomrod kommunikálnak, jelzi a hasad, ha tele van.

Régen és most - ámulatba ejtő a változás.
Régen és most - ámulatba ejtő a változás.
Fotó: Getty Images Hungary

Erre a hangra kell figyelni, és abban a pillanatban abbahagyni az evést. Éveken át próbálkoztam hiába, de ezzel a trükkel végre sikerült lefogynom. Nem akaraterő kérdése, inkább elhatározottságé. Figyelni kell a testünkre, ennyi az egész.

Sokkal jobban érzem magam, mint valaha, majd' kicsattanok az egészségtől. Teljesen más embernek érzem magam. Könnyűnek. Végre tudok mozogni, végre tudok sétálni. Bárcsak már évekkel ezelőtt belevágtam volna - nyilatkozta a lapnak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük