Friss fotón a 62 éves Kathleen Turner - A ’80-as évek bombázója így megváltozott

Kathleen Turner sokat szenvedett az elmúlt esztendők során.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kathleen Turner színészi karrierje a hetvenes évek második felében kezdődött, igazi szupersztárrá pedig a nyolcvanas évek elején vált, amikor szerepet kapott A test melege című erotikus thrillerben. Az évtized során olyan további sikerfilmekben öregbítette hírnevét, mint A smaragd románca, A Nílus gyöngye vagy A Prizzik becsülete, ám a kilencvenes években karrierje megtorpant.

Az egykor gyönyörű színésznő ugyanis megbetegedett, ízületi gyulladása erős fájdalmakkal járt, és testsúlya is jelentősen gyarapodott, ő pedig az alkoholhoz fordult, hogy enyhítse kínjait. Szenvedélybetegsége idővel annyira elhatalmasodott rajta, hogy 2002-ben elvonóra ment, ahol sikeresen leszámolt függőségével.

A 62 éves amerikai színésznő arcán nyomot hagytak az elmúlt évek szenvedései, de mostanra sikerült talpra állnia, és újra forgat, láthattuk például a The Path című misztikus sorozatban is.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük