Katherine Heigl kiakadt - 25 kilót szedett fel a terhessége alatt
A Grace klinika sztárja nem viselte jól a babavárás alatti súlygyarapodást.

katherine-heigl-szules-suly-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csúf igazság és a 27 idegen igen színésznője, Katherine Heigl hét hónappal ezelőtt szülte meg gyönyörű kisfiát, Joshuát. A sztár évek óta próbálkozott, azonban addig nem sikerült megfogannia, így nagy volt az öröm, mikor kiderült, hogy kisbabát vár.

Volt azonban egy bökkenő: a színésznő csaknem 25 kilót hízott a terhessége alatt, ami felettébb aggasztotta, hiszen édesanyja csak tíz kilóval lett nehezebb, amikor őt és testvéreit várta.

Rengeteget hízott a terhessége alatt

- Be kell vallanom, bepánikoltam, sőt, teljesen kiakadtam, hogy ez a felesleg már örökké rajtam marad, de tíz nappal Joshua születése után, amikor ráálltam a mérlegre, örömmel tapasztaltam, hogy 15 kiló már le is ugrott. Persze a többitől nem sikerült ilyen varázsütésszerűen megszabadulnom. Annyit olvasunk olyan csajokról, akik a szülés utáni héten már lapos hassal ugranak bele a szűk farmerjukba... hát hamar kiderült, hogy én nem ilyen leszek.

Megfogadtam, hogy nem leszek hisztis vagy erőszakos, türelmes leszek a saját testemmel. Elfogadom a tökéletlenségeit, megbarátkozom a császármetszési hegemmel, amit mindenki aprócskának titulált, holott nálam csípőcsonttól csípőcsontig ér. Örülök neki, hogy egészséges vagyok, erős, fiatal és szép.

Még ha vannak is napok, amikor nem is hiszem el, akkor is ezt fogom mantrázni. És ezt tanácsolom minden anyának. Minden test más. Nem kell aggódni, ha nem olyan ütemben fogytok, mint mások. Szeressétek magatokat - írta a Those Heavenly Days nevű életmódblogján.

Az anyák nem győzik éltetni a posztja miatt, ugyanis sokan úgy érzik, hogy elképesztő nyomást gyakorol rájuk a környezetük, és szeretnék, ha minél többen tudnák, hogy az, hogy szülés után visszanyerjék a testük a régi formáját, bizony nem megy egyről a kettőre.

Ezt is szeretjük