6 héttel a szülés után ilyen karcsú Amal Clooney - Ámulunk az alakján
Amal Clooney-n egyáltalán nem látszik, hogy ikreket szült júniusban.

amal-clooney-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2017 februárjában a The Talk című tévéműsor adta hírül először, hogy Amal Clooney ikrekkel várandós. Nem sokkal később George Clooney egyik legjobb barátja, Matt Damon erősítette meg hivatalosan a terhesség hírét az Entertainment Tonight című tévéműsorban, a csöppségek pedig végül júniusban jöttek a világra.

George Clooney felesége 39 évesen adott életet Ellának és Alexandernek, a közelmúltban pedig az olaszországi Villa d’Este hotelben kapták őt lencsevégre férjével együtt. George Clooney évek óta jár nyaralni a Comói-tóhoz, a romantikus vacsora során pedig sikerült néhány fényképet készíteniük a lesifotósoknak a feleségéről is.

amal-clooney-szules-utan

Amal Clooney gyönyörűen nézett ki sárga színű Pierre Cardin ruhájában, amelynek köszönhetően bárki megcsodálhatta elképesztő alakját. Szinte hihetetlen, hogy hat héttel a szülés után máris ilyen karcsú, nem csoda, hogy pillanatok alatt ámulatba is ejtett mindenkit. 

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük