A Grace klinika Izzie-jének ritkán látott lányai: Katherine Heigl örökbe fogadta őket
Katherine Heigl Naleigh-t 2009-ben, Adalaide-ot 2012-ben fogadta örökbe.

katherine-heigl-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katherine Heigl mindössze kilenc esztendős volt, amikor bekerült a show-bizniszbe. Karrierje gyerekmodellként indult, 12 évesen pedig túl volt filmes debütálásán. Ezután egyre inkább megvetette a lábát Hollywoodban. 1995-ben már tiniként alakította Gérard Depardieu lányát az Apám, a hősben, majd az 1999-től 2002-ig futó Roswell című sorozattal is sok rajongót szerzett. Az igazi áttörést A Grace klinika hozta meg a számára, a bombázó orvos, Izzie Stevens eljátszásáért 2007-ben az Emmy-díjat is sikerült bezsebelnie.

Katherine Heigl lányai

Mindeközben a szerelem is rátalált. 2006-ban jegyezte el énekes kedvese, Josh Kelley. Majd egy évvel később össze is kötötték az életüket. A szőke szépség gyerekkorától kezdve tudta, egy napon szeretne örökbe fogadó szülő lenni. Nem véletlen, hogy ilyen hamar megfogalmazódott benne ez a gondolat, nővérét, a Dél-Koreában született Meget az ő szüleik is adoptálták.

A színésznő első gyermeke szintén ázsiai származású, az akkor kilenc hónapos Naleigh-t 2009-ben vették magukhoz férjével. 2012-ben úgy döntöttek, újabb taggal bővítik a családot, ekkor fogadták örökbe második lányukat, az akkor újszülött Adalaide-ot. A házaspárnak egyetlen közös gyermeke született, kisfiuk, Joshua 2016-ban látta meg a napvilágot. Heigl 2021 márciusában a Parents magazinnak beszélt arról, hogy kezeli azt a helyzetet, amikor lányai biológiai édesanyjukról vagy édesapjukról faggatják őket.

- Ahogy idősödnek, egyre többet kérdezősködnek erről. Mi persze elmondtuk a történeteiket, semmit nem akarunk titokban tartani előttük. Tudják, hogy sajnos a biológiai apjukról semmi információval nem rendelkezünk, viszont mindkettejük édesanyjáról tudunk egy keveset. Mindenben alkalmazkodunk hozzájuk, ha sokat akarnak tudni róluk, elmondunk mindent, de ha csak kevés érdekli őket, nem firtatjuk a témát - ecsetelte.

Képes összeállításunkban mutatjuk Katherine Heigl ritkán látott örökbefogadott lányait, Naleight-t és Adalaide-ot.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük