Az Egy rém rendes család Peggy Bundyja csodaszép villában él: Katey Sagal otthonából pazar a kilátás
Katey Sagal és férje, Kurt Sutter új otthont vettek.

katey-sagal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katey Sagalt az Egy rém rendes család című szituációs komédiából ismerhették meg a magyar nézők először, a színésznő játszotta Al Bundy feleségét, Peggyt. A sorozatsztár a való életben is házas, Kurt Sutter forgatókönyvíró a férje, akivel egy közös gyermeket nevelnek, Esme 2007-ben született. A házaspár új otthonra lelt az előkelő Hollywood Hillsben.

Katey Sagal otthona

Sagal és Sutter 5,9 millió dollárért vásároltak egy új ingatlant, ami egy 1861 négyzetméteres területen fekszik. A ház ebből 439 négyzetmétert foglal el, így bőven van hely az udvaron, ahonnét egész Los Angelesre rá lehet látni, így főleg esténként csodaszép a kilátás a házból.

A villát 1923-ban építették fel, így egy közel százéves épületről beszélünk, amit az elmúlt években felújítottak, és modernebb bútorokkal felszerelték, ettől függetlenül nagyon otthonos lett a végeredmény. A házba belépve az ember nem úgy érzi, mintha egy múzeumban lenne, amelyben semmihez sem érhet hozzá. Összesen négy hálót és ugyanennyi fürdőszobát alakítottak ki, így még a vendégek is elférhetnek. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen házat vett Katey Sagal és férje, Kurt Sutter.

Ezt is szeretjük