Kate Moss szexvideóját milliókért árulják
Expasija akar visszaélni a videóval
Kate Moss karrierje akár véget is érhet, ha nyilvánosságra hozzák a szexfelvételeket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy újabb szexvideó-botrány van kirobbanófélben, amely számottevő érdeklődésre tarthat számot világszerte.

Az egykori sztárpár éppen egy éve szakított

Ezúttal Kate Moss drogbotrányairól híres expasija, Pete Doherty, a londoni Babyshambles együttes frontembere döntött úgy, hogy pénzzé teszi azt a több kézikamerás felvételt, mellyel megörökítette Kate Moss-szal való intim együttléteit.

Természetesen egy zsák pénzt akarna bezsebelni az erősen magánjellegű videókért, melyeket egy brit televíziós csatornának árul - egymillió fontért, azaz csaknem 286 millió forintért! A csatorna producerei pedig elégedetten dörzsölik tenyerüket, mivel azt remélik, hogy a két híresség magánéletéről készítendő dokumentumfilmjükbe minél több pikáns jelenetet tudnak majd beilleszteni az amatőr pornófilmekből.

Moss dühöng, ügyvédeket fogadott, de vajon sikerrel jár-e

Mindeközben Kate Moss persze minden létező jogi eszközzel megpróbálja megakadályozni a felvételek napvilága kerülését.
- Kate nem lát a dühtől és úgy érzi, Pete elárulta őt. Már felvette a kapcsolatot több ügyvéddel is, és az a célja, hogy bírósági végzést szerezzen a videók megjelenése ellen.

Ha ugyanis ez megtörténne, Kate hírneve tönkremenne. A videókban van néhány elég vad jelenet is, dehát Kate sosem gondolta, hogy bárki más valaha is látni fogja őket – nyilatkozta a szupermodell egyik közeli barátja.

A feltehetően droghasználatot és kábulatban eltöltött durva hancúrozást felfedő szexvideó az amúgy sem makulátlan hírnevű Cocate, azaz Kokainos Kate gúnynévre keresztelt modell pályájának akár a végét is jelentheti, a tét tehát óriási.

A sztárpár kapcsolata 2007 júliásban ért véget, habár Pete Doherty azt tervezte, hogy még 2007-ben összeházasodnak majd.

Ezt is szeretjük