Smink nélkül meglepően férfias Kate Hudson
Bizonyító fotók
A vakuk fényében bőrünk összes hibája felnagyítva látszik, nincs ez másképp a sztárokkal se.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? sztárja, a 31 éves Kate Hudson smink nélkül és kócosan mutatkozott a minap, amit ráadásul a lesifotósok is megörökítettek. A sztármami sápadt arcával és elálló füleivel nem épp a legelőnyösebb arcát mutatta a nagyvilágnak, ráadásul így egyáltalán nem tűnt olyan nőiesnek, mint amikor a sminkesek kezelésbe veszik.

A hétköznapokon nem örül úgy a fotósoknak

- Nagyon felemás a stílusom. Ha mennem kell valahová, de fáradt vagyok, csak magamra kapok valamit, nem is nagyon foglalkozom a dologgal. A kényelmes és laza cuccokat kedvelem, jó sok ékszerrel! – nyilatkozta nemrég saját stílusáról az InStyle magazinnak a filigrán szőkeség.

Zsinórban gyártja a komédiákat

A Los Angeles-i sztárcsaládba született – édesanyja Goldie Hawn, nevelőapja Kurt Russell –, törékeny szépségnek a Cameron Crowe rendezte Majdnem híres című mozi hozta meg az áttörést. Alakításáért 2000-ben még Oscar-díjra is jelölték.

Azóta azonban a romantikus komédiák koronázatlan királynőjeként csillog, legutóbb is egy ilyenben láthattuk - A csajok háborúját januárban mutatták be a magyar mozik.

Csak papíron szingli

Ami kapcsolatait illeti, a lista elég hosszú, de csak egy házasság van köztük. 2000-ben ment feleségül a The Black Crowes rockbanda énekeséhez, Chris Robinsonhoz, kisfiuk, Ryder Russel már ötéves.

A turnékkal és forgatásokkal teli kapcsolat hat évig tartott, Robinson akkor adta be a válási papírokat, amikor Kate - az Én, a nő és plusz egy fő forgatásán - túl közel került filmbeli partneréhez, Owen Wilsonhoz.

- Nem könnyű egyedülálló anyának lenni, de én nem is érzem magam annak. Chris és én jól együttműködünk, csak az utazásoknál van gond – vallott szingliségéről a sztármami a magazinnak.

Hivatalosan valóban szingli, de valójában sosincs egyedül. A Wilsonnal tartó románc után randizgatott Lance Armstronggal és Adam Scott-tal is, nyár óta pedig a New York Yankees baseballcsapat sztárjával, a nőfaló Alex Rodriguezzel jár.

Úgy tűnik, a kikapós szépség jövőre műfajt vált, szerepet vállalt ugyanis a Rob Marshall rendezte Nine című zenés filmben, valamint a The Killer Inside Me című thrillerben is.

Ezt is szeretjük