Kate Hudson merész estélyije vonzotta a tekinteteket: mély dekoltázsa alig takart valamit

Kate Hudson szexi szerelése mindent vitt ezen az estén.

Kate Hudson merész estélyije
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kate Hudson merész estélyibe bújva lopta el a show-t Los Angeles-ben, Mona Lisa és a vérhold című thriller-fantasy filmjének vetítésén mindenki őt bámulta. 

Az eseményre vőlegénye, a 36 éves Danny Fujikawa kísérte el, akivel 2016 óta elválaszthatatlanok, kislányuk, Rani 2018-ban jött a világra. 

Kate Hudson merész estélyije

Kate Hudson a filmvetítésre egy dögös, mégis elegáns ruhát választott, a szűk, testszínű darabot fekete növényminta díszítette. A vállmegoldás spanyolos stílusban készült, a dekoltázs pedig szinte semmit sem takart. 

Kate Hudson irtó dögös volt a vetítésen.
Kate Hudson irtó dögös volt a vetítésen.
Fotó: Profimedia

Mindehhez egy lágyabb, nőiesebb sminket és vagány, vizes hatású, hátrafésült frizurát választott. Nem csoda, hogy sem vőlegénye, sem a közönség nem bírták levenni róla a szemüket. 

A 43 éves világsztár fent már említett filmje egy olyan lányról szól, aki különleges erőkkel bír, így sikerül megszöknie az elmegyógyintézetből. Ezután New Orleansban szeretne egyedül boldogulni. Kate Hudsonra Bonnie szerepét osztották. 

A színésznőt az esemény után négyéves kislányán kívül két nagyfia várta, a 18 éves Ryder Robinson és a 11 éves Bingham. Legidősebb gyermekének Chris Robinson, a Black Crowes frontembere az apukája, akivel 2000 és 2007 között éltek házasságban. 

Ezt a merész dekoltázst is bevállalta.
Ezt a merész dekoltázst is bevállalta.
Fotó: Profimedia

A sztár 2010-ben a Muse frontemberével, Matt Bellamyval kezdett randizgatni, ő a 2011-ben született kisebbik fiának édesapja. Kate Hudson nagyon jó kapcsolatot ápol fiai apukáival a szakítások ellenére, szuper mozaikcsaládként élik a mindennapjaikat. 

Kate Hudson kislánya, Rani

A komika szívesen oszt meg mindhárom gyerekéről fotókat, Raniról is számos felvétel található meg Instagram-oldalán, melyek láttán általában mindig olvadoznak a rajongók. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos kislánya van Kate Hudsonnak.

Kate Hudson 3 éves lánya olyan, akár egy kis angyalka: Rani egyre szebb

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük