A 43 éves Kate Hudson fehérneműben pózolt: csodás teste van Goldie Hawn lányának

Kate Hudson fehérneműs fotóitól tátva marad a szád.

Kate Hudson fehérneműs fotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kate Hudson legújabb Instagram-posztja nagy népszerűségnek örvend rajongói körében, a 43 éves színésznő megörökítette, ahogy felöltözik, mindezt azért, hogy közben egy népszerű cipőmárkát népszerűsítsen.

A rövid felvételt elnézve nincs mit szégyellnie a testén, alakját bárki megirigyelhetné.

Kate Hudson fehérneműs fotói

A teljes videót ide kattintva nézheted meg, mi kifotóztuk a felvételből azokat a pillanatokat, amikor egy hófehér fehérneműben állt modellt. Közel 13 ezer kedvelést kapott a posztjára, emellett többen megdicsérték, mennyire jól néz ki.

kate-hudson
Fotó: Instagram/Kate Hudson

Sokat tesz sportos alakjáért, 2021 novemberében a Women's Health magazinnak adott interjút, amelyben elmondta, milyen módszereket alkalmaz, hogy megőrizze karcsú testét. Mint kiderült, többféle sportot űz: a jóga, a spinning, a rúdtánc, a funkcionális edzés, a pilates vagy a barre-edzés, utóbbin balettmozdulatokat végeznek egy vízszintes kapaszkodórúdon, mindezt úgy, hogy minden izomcsoportját átmozgassa, de Tracy Anderson edző videóira is szívesen mozog. Egyik új kedvence a KINRGY, amely egy táncos edzésforma, Julianne Hough táncosnő és koreográfus is kitalálója.

Hudson bevallotta, azért váltogatja rendszeresen, hogyan sportol, mert hamar ráun a dolgokra. Vannak időszakok, amikor visszavesz az állandó edzésekből, helyette ad némi időt, hogy a teste regenerálódjon, így hetekig nem edz intenzíven.

Kate Hudson mindhárom gyerekével

Nézd, mekkorát nőttek a színésznő gyermekei!

Kate Hudson mindhárom gyerekével: 18 éves fia sikeres érettségijét ünnepelték

Kate Hudson gyerekeivel fotózkodott, közös képük nagy sikert aratott az Instagramon.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük