Shakira szexi, táncos videóján ámulnak a rajongók: kirobbanó formában van a 45 éves énekesnő

Shakira táncos videója nagy sikert aratott az Instagramon.

Shakira táncos videója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hetekben Shakira és Gerard Piqué szakításával volt tele a sajtó, a sztárfocista egy jóval fiatalabb lánnyal csalta meg a 45 éves énekesnőt, végül a különválás mellett döntöttek. 

A magánéleti válság ellenére Shakira ugyanúgy dolgozik tovább, jelenleg az amerikai NBC csatornán futó Dancing With Myself című tehetségkutató egyik zsűritagja.

Shakira táncos videója

Május 31-én indult el a Dancing With Myself első epizódja, a műsor lényege, hogy különböző táncos kihívásokat mutatnak be. A show reklámozása érdekében Shakiráról készült egy rövid videó, amelyben a Whenever, Wherever című slágerének koreográfiáját adta elő, és magyarázta el lépésről lépésre, hogy utánozzák le a többiek a táncmozdulatait. 

A klip felvétele óta már 21 év telt el, azonban az énekesnő ugyanolyan könnyedséggel rázta magát, mint az eredeti videóban.

A közösségi oldalon óriási sikert aratott a posztja, közel másfél millió lájkot gyűjtött be, emellett a kommentelők elárasztották csupa pozitív véleményekkel.

"Egy napot sem idősödött, mióta kijött ez a dal!" "Ő a legjobb táncos a világon!" "Micsoda bombázó" - fogalmazták, míg mások megjegyezték, Piqué milyen nagy hibát vétett, hogy félrelépett.

Énekesnők a hírnév előtt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a legnépszerűbb énekesnők a hírnév előtt.

Shakira felismerhetetlenül nézett ki fekete hajjal a karrierje elején: így festettek az énekesnők a hírnév előtt

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük