Kate Hudson 3 éves lánya olyan, akár egy kis angyalka: Rani egyre szebb
Kate Hudson rendszeresen posztol friss fotókat lányáról, Raniról.

kate-hudson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Hudson számára három gyermeke jelenti az egész világot, legidősebb fia, a 18 éves Ryder idén érettségizett le, Bingham fia már 11 éves, és általános iskolás, egy szem lánya, Rani idén októberben lesz négyéves. Mindhárman más-más kapcsolatából születtek meg, de Ryder és Bingham apjaival, Chris Robinsonnal és Matt Bellamyval is nagyon jó a kapcsolata. Lánya édesapjával, Danny Fujikawával 2016 óta elválaszthatatlanok.

Kate Hudson lánya, Rani

A 43 éves színésznő le sem tagadhatná, mennyire élvezi az anyaságot, mindhármójukra büszke, 2021 augusztusában az Entertainment Tonightnak bevallotta, hogy legidősebb gyereke nagy eséllyel a szórakoztatóiparban fog egyszer majd dolgozni, középső csemetéje a számok bűvkörében él, legnagyobb hobbija, hogy folyamatosan a részvényeket és az árfolyamokat nézi. Szíve szerint már most részvényekkel kereskedne, de Hudson egyelőre nem engedi ezt meg neki, hiszen ő még túl kicsi ehhez. A lányáról így mesélt:

- Ő nagyon különleges, egy imádni való, vidám teremtés, és annyira vicces, szeret viccelődni. Igazi mókamester - áradozott róla.

A komika szívesen oszt meg mindhárom gyerekéről fotókat, Raniról is számos felvétel található meg Instagram-oldalán, melyek láttán általában mindig olvadoznak a rajongók. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos kislánya van Kate Hudsonnak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük