Goldie Hawn lánya intim fotót posztolt: felrobbantotta az Instát a fürdőzős képpel
Kate Hudson gondolatai a gyönyörű kép mellett teszik fel a pontot az i-re.

kate-hudson
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn egy szem lánya, Kate Hudson sosem tartozott azon színésznők közé, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy távol tartsák gyermekeiket a kíváncsi tekintetektől. Ő nyitott könyvként éli az életét, és szívesen mutatja meg csemetéit a közösségi médiában, sőt néha egészen intim pillanatokat is megoszt a követőivel.

Most is így tett, elragadó felvételen nyerhettek bepillantást rajongói, hogy zajlik egy meghitt fürdőzés Hudsonék családjában: a szőke szépség anyaszült meztelenül látható kádjában, ahogy meghitten összebújik gyermekével, a kis Ranival.

Kate Hudson intim fotója

A fotó látványa mindenkit elvarázsolt, már közel félmillióan kedvelték a cuki anya-lánya képet. Nem csak a pillanatot sikerült tökéletesen elkapni, a poszt melletti leírás is érzelmesre sikerült. 

A 41 éves sztár megosztotta a gondolatait az anyaságról: amellett, hogy kifejezte, mennyire szeret édesanya lenni, arra hívta fel a figyelmet soraival, hogy teljesen rendben van, ha anyaként olykor hibázik az ember, hiszen senki sem tökéletes.

 „Különben is, mit számít a tökély? Amikor karunkban tartunk valakit, amikor szeretünk, az mindent megér, olyankor bármit megbocsájtunk. Amikor szeretünk, elűzzük az összes negatív gondolatot: megválaszthatjuk, kivel osztjuk meg az életünket, és hogyan éljük azt. És ha azon elmélkedsz, miért nem talál rád a szerelem, jusson eszedbe, mennyi ember van a világon, aki csak arra vár, hogy téged szerethessen” - osztotta meg gondolatait a színésznő.

Goldie Hawn unokája

Goldie Hawn hatszoros nagymama, idősebbik fia, Oliver Hudson és lánya, Kate Hudson is három-három unokával ajándékozta meg a legendás sztárt. Oliver gyermekei, Wilder, Bodi és Rio tizenkettő, tíz- és hatévesek. A színésznő csemetéi, Ryder, Bingham és a kis Rani tizenhat, nyolc- és egyévesek.

Ezt is szeretjük